HryYksl Kızlar 38+2deyiz ilk gebeliğim gün içinde azıcık ağrım, sancım olsun doğuruyor muyum diyorum sürekli sizde böyle misiniz? Bir gün gerçekten doğurucam da anlamıcam diye korkuyorum 😂
Omerve19 HryYksl aynen ben de öyleyim 😀 37 haftalik hamileyim daha pazartesi doguruyorum diye acil gittik ama nstde sanci falan cikmadi bakalim nasil bir dogum olacak cok merak ediyorum benim de ilk hamileligim 😀
feamtrmea HryYksl 39+6 yım hergün ahanda bugün doğurcam diyom ama doğumun bu kadar kolay olmadığını biliyorum çünkü ikinci gebeliğim🤦🏻♀️😄
Prensesimm77 HryYksl bende aynıyım 40.haftamizdayiz sürekli belirti kovaliyorum azicik bi ağrim olsa heh bugün doğurcam galiba diyorum ama yok 🤣🤣
Dumannn HryYksl ben dogurmuyorum sanıp dpguranlardanım galıba😂😂 öğlen 5 cm açıklıktayım evdeyim(büyük ihtimal 6 olmustur suan) Yarın sabah yatısım yapılacak. 38+1 ım suan🥳
HryYksl Prensesimm77 her tecrübeli anneye soruyorum böyle böyle oldu doğuruyor muyum diye 40a kadar bekletirse vay halime 😂
HryYksl Dumannn ya ne güzel inşallah bir avazda sağlıkla kucağına alırsın yavrunu 😁🙏🏻 Sancıların var mı nasılsın peki?
Tugcngz Dumannn ayyy ne güzel bende anlamadan 5 cm acıklık olsa cok istiyorum bende 39 haftalıhım bekliyorum 🤲
Dumannn HryYksl düzensiz sancılarım var malesef. Squat filan yapıyorum sancım olsun diye bakalım artık 😍
ZuleyhaG HryYksl her sancida kalkıp işlerimi yapıyorum belki bu gece doğum yaparım diye dün nst ye gectim hiç sancı çıkmadı 😂 sancı gelince korkmuyorum artık
Gulan Benim de bugün kanamam oldu sancım yok 36+ 3 olduk nezaman doğar bilmiyorum kanaması önce olup sancısı olmayan varmı acaba
HryYksl Gulan kanaması olup sancısı olmayan çok kişi duydum bir hafta bekleyende varmış 1 gün 2-3 günde değişiyor demekki 🤷🏻♀️
esrAlp Gulan benimde sancım çıktı 60 larda ilki sezeryandı bu da öyle olacak günü öne çekti ama Yinede var baya endişe ediyorum bekler mi diye