Portakalkabuguu Merhaba kizlar bht clinic de dr serpil kırım a giden var mi? Bilgi verebilirmisinizz?
Sevnur5656 Portakalkabuguu Serpil hanima gitmiyorum ama Reşat bahat çok iyi bi doktor kendisinden çok memnunum
Masalyolcuuuu Portakalkabuguu ben de Serkan hocaya gidiyorum çok memnunum ama serpil hocanın da ismini çok duydum . Reşat bey serpil hanım da çok iyi doktorlar
AlevDemirel Portakalkabuguu Selda mutluay da o hastaneye geçti,benim doktorum du Beykent hastanesindeysen.inanılmaz pozitif anlayışlı bilgili bir doktor.aklınızda bulunsun doktor arayısındaysanız.
Portakalkabuguu Masalyolcuuuu Sevnur5656 canım bende yeni duydum Serpil hanımı. Biraz da instagramdan baktım. Hastane doğum ve muayene fiyatları hakkında bilgi verebilşr misin ? Doğum öncesi eğitim, özel gibi şeyler yazıyor dr hesabında. Senin bilgğn var mı bu konularda?
Portakalkabuguu Masalyolcuuuu canım bende yeni duydum Serpil hanımı. Biraz da instagramdan baktım. Hastane doğum ve muayene fiyatları hakkında bilgi verebilşr misin ? Doğum öncesi eğitim, özel gibi şeyler yazıyor dr hesabında. Senin bilgğn var mı bu konularda?
Sevnur5656 Portakalkabuguu Hamileliğimin 28 haftaliya kadar Reşat beye gittim suan gitmiyorum artık muayene ücreti 240 tl
ZehraBasak Ben Ahmet beye gidiyorum ve çok memnunum🙏🏻 İnanılmaz ilgili sakin ve anlayışlı bir doktor.
ZehraBasak AlevDemirel Portakalkabuguu Doğum; Normal7.000, sezaryen 8.500 suda doğum 9.500 ekstra epidural iğne yaptırmak istersen de 1000 lira veriyorsun tabii bunlar 2020 fiyatları.
ZehraBasak Portakalkabuguu biz TEMA İstanbul da oturduğumuz için bize %15 indirim yapılıyor bu şekilde muayene fiyatım 210.
Sesame3 Portakalkabuguu yeni fiyat aldım ben Serpil hanım icin normal ve sezaryen 9500 epidural isterseniz +1500 isteğe bağlı sezaryen 12bin suda doğum 12bin:/ biraz indirim seçenekleri olsa ben mutlaka giderdim
Portakalkabuguu ZehraBasak canim gece dogum oldugunda kendi doktorun dogumda olsun istersen icin ekstra ucret aliniyor mu bilgin var mi ?