Ebru-h55 Hanımlar 9 haftalık hamileyim doktor araştırıyorum istediğim gibi bi doktor bulamadım gittiğiniz hastane doktor önerisinde bulunur musunuz?
misraerol Ebru-h55 bende aynı durumdayım canım hangi hastane doktor denedin ben anadolu hastanesi gökhan beyi denedim fena degildi 17 de ersan şener randevum var devlette onceden gitmiştim gebe kalmadan. Cok iyi bi doktor cok zor ama randevu bulmak zor
sareninannesi_ Ebru-h55 Atasam hastanesi Aysın Akçay dan çok memnundum çok iyi ve bilgili bir doktor . Aysın hanıma gidiyordum ama eşimin işyerinin Anadolu hast. Anlaşması olduğu için oraya geçmek zorunda kaldım 3 kez gittim ordada özge piri mantar’a gidiyorum. Özge hanımdan da memnunum 😊
Ebru-h55 Liv hospital de seher sarı gitmiştim memnun kalmadım şuan devlette Gökhan diye bi doktora gidiyorum ama özel de devam etmek istiyorum doktor araştırıyorum doğru düzgün doktor yok😣
Sermec27 Ebru-h55 lale cetin de cok iyi bende ona gidiyorum su an Allah nasıp ederse 7 haftalık hamıleyım
nagsal-48 Ebru-h55 Uğur Turhan’a gidin kendisi perinatoloji uzmanı lakin normal gebelik takibi vs mevcut
Ebru-h55 XxKirmizibalik şöyle söyleyeyim kimyasal gebelik geçirdim ve bana kürtaj yapmamız gerekiyor seni dedi halbu ki kenliğinden sonlanan bi durummuş kimyasal gebelik ben bilmediğim için çok üzüldüm çok yıprandım kürtaj olacağım için. Olmadım tabi ki başka doktora gittim gerek olmadığını söyledi yani biraz da insanları para olarak görüyorlar
Ebru-h55 RDT bi kaç kişiden iyi bi kaç kişiden kötü yorum duydum o yüzden emin olamadım ondan Lale Çetin varmış medicana da onu denicem
Edae Anldnmz RDT ben de memnunum ama daha uygun diye gidiyordum fiyatlar çok arttı biz doğum yapana kadar kim bilir kaç olacak doğum ücreti onun yerine live giderim diye düşünüyorum
Cagandenizinannesi Fakültede Mesut Önal a gidiyorum sürekli iyi bir doktor çok da ilgili ama randevu almak birwz zor olabilir. Onun dışında ilk gebeliğimde Bülent Sürücüye gitmiştim şimid Medicanada çok ilgiliydi iyiydi.
Minik_kalbim_fo Ebru-h55 büyük anadolu hastanesi meydandaki halil ibrahim dinler gayet iyi bir doktor tavsiye ederim