Brc84 ben dun gece esenler medipolde yaptirdim, bugun aksamustu sonucum cikti. Bi is arkadasim 350₺’ye en uyguna orada yaptirdigini soylemisti, ben de devlete gidip cok viruse bulasmayayim diye gece 11 gibi gittim bombostu hastane. Temasli oldugumu soyledim, formlari doldurduk, 130₺ aldilar. Hic saatlerce devlette riske atmaya degmezmis gercekten. Fiyat temastan dolayi mi yoksa vaka arttigi icin test kolayligi olsun diye mi dustuler bilmiyorum ama. Gece gidin, gunduz kalabaligina da hic girmeyin derim. Bir de ozelden test yapilinca hes sistemine dusmuyor diyorlardi ama beni bugun oglen olmadan aile hekimliginden aradilar, aksamustu sonuc cikti ilce sagliktan aradilar, heste de karantinam baslamis gorunuyor yani saglik bakanligiyla birebir gidiyor surec. Size zaten test verir vermez gecici izolasyonunuz basladi diye mesaj geliyor, esim negatif onun hes i normale dondu benimki pozitif karantinaya basladi ama tum gun ikimizde izolasyondaydik, sonuc gelince bu sekilde oldu. Biraz uzun oldu ama kafanizda soru isareti kalmasin istedim, simdiden gecmis olsun 🙌🏻