Gulsen4224 Ebru1520 12 de gösteren var 16 da gittim bacakları ile kapattı doktor zar zor gördü ama sizin hiç belli olmaz annesine kıyamaz belki minik🥰😂
Merkem Ebru1520 aslında net gözüküyor ama bebek pozisyonu uygun olmuyor bazen süreç uzayabiliyo allah gönlünüze göre versin☺️
Ebru1520 Ne basta saglikli olsun da insan Merak ediyo rüyalarimda erkek görüyorum gögsümden süt geldigini gördüm bilmiyorum 😅 Hayirlisi olsun
Gulsen4224 Ebru1520 ahaha oğlun olursa bana muhakkak yaz oğlun olacak 😂🙈rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌹🤲🏻
Ebru1520 Bi oglum var allaha emanet Onu 11-12 haftalik civari hissetmistim bunda bisey hissetmedim gönlümden Kiz geciyo 😅
Gulsen4224 Ebru1520 hamilelik farklı mı aşermeleriniz felan ben oğlumu rüyamda gördüm ama şimdi kızım olucak değişmez ise aşermelerim farklıydı kız hissettim sizin gibi
Ebru1520 Gulsen4224 hamileligim cok Farklı oglumda ilk 3 ay boyunca Mode bulantisi yasadim 3-4 kilo Verdim Bunda Yok dencek kadar hic olmadi gibi de oglumda eski tursu vs canim cok isterdi Ama simdi de gözüm Deli gibi tatli ariyo
Gulsen4224 Ebru1520 aşermeler farklı cnm bende oğlumda tatlıyı nasıl yerdim şimdi bunda ekşi turşu anladım kızımın olacağını kızın olabilir belki hamilelik farklı geçiyor 🤭
Ebru1520 Aynen cok farkli gönlümden Kiz geciyo bastan Nero bilmiyorum hatta Bugün rüyamda Kiz ismi söylediler acelya dediler
Cute-Mom 13+4 te doktora gittim erkek olduğunu söyledi doktora girmedende çikolata yedim o zaman çok hareketli oluyormuş gerçektende çok hareketliydi.