Bbtl34 Yüzümde kızarıklık ve leke sorunu var bi serum var bana çok iyi geliyor acaba hamilelikte bi zararı olurmu ismi “The ordinary” kullanan doktora danışan veya bilgisi olan varmı??
Myssr Bbtl34 leke kremleri hamilelikte kullanilmaz canim iceriginde asitler oluyo. Asitler ve a vitamini turevleri surulmuyo. İcerigi at buraya bakaym istersen
halitefe Bbtl34 o markayı bilmiyorum canım ama Bioderma atodermin içeriği temiz incelendi diye onu kullanıyorum ben diğer kremleride kullanıyordum ama normal nemlendirici ona rağmen tedirgin oldum Bioderma atoderm aldım
funda84 Bbtl34 canım ben kas gevsetici kremi bile sürmeden danıştım.Arkadas ne kadar bebeğin yeri belli yüz ne alaka desede …deriden belli bir emilim olmakta o yüzden muhakkak doktoruna danış.
Yesilimmm Ozman midemizle rahimin ne alakası da var dıyelm olurmu oyle şey doktorunza danısmadan kullanmayın derim benim sorduğum bi ürün degil örnegin kullandgım sampuan ve spreyde biotin ve cafein vardı yuksek miktarda danısmıstım
Bbtl34 Yesilimmm prensesim35 funda84 halitefe saolun kızlar cevaplar için doktoruma danışıcam evet kullanmam doğuma kadar. Bilinçsiz yorumlarıda kaale almıyorum o yüzden sıkıntı yok ☺️