maggie Kızlar ocean d3k2 kullanıyorum trendyoldan almıştım en son bugün içtim ve boğazım çok yandı sonra araştırdım soruşturdum ilaç sahteymiş dava falan açacağım ama bir şey okur diye korkuyorum ilacı içeli 3 saat geçti bir şey olsa ne zaman olur?
Rmeysa_1661 maggie sahte olduğuna eminseniz ilacı alıp doktora gidin içeriğine baksınlar ne var Allah bilir. ezcane dışı bir yerden bir daha ilaç almayın mümkünse sağlık şakaya gelmez..
Happydef maggie burada vakit kaybedeceğine doktorunu ara veya direk hastaneye gitmelisin. Yanlis yönlendirme yanlış sonuclar dogurabilir.
maggie Rmeysa_1661 sahte olduğuna dair elimde bir şey yok ama sahte olduğunu düşünüyorum çünkü boğazımı çok yaktı boğazımdan mideme geçti yanma. Ayrıca sadece labaratıvarda incelenip öğrenilebiliyormuş sahte olup olmadığı doktor bir şey diyemiyormuş ☹️
maggie Lütfen bir bilginiz varsa paylaşır mısınız ne yapayım ben yoğurt falan yedim üstüne su içtim bol bol
Happydef maggie her zehirlenmeye yoğurt iyi gelir diye düsünmeyin lutfen saglik sakaya gelmez heleki hamileyken bu tarz seyler yapmayin. Direk hastaneye gidin
Babyy1S maggie acile gidin burda kimse bir şey diyemez ilacıda götürün içinde ne var kim bilir zaman kaybetmeyin
busbus35 Doktira git cnm ama kusma yan etki döküntü mide bulantısı gibi septomlari bakacaklar isterseniz doktkra gidin detim
Rmeysa_1661 maggie yoğurt yiyin o zaman ama doktora gitmediyseniz de gidin. Trendyol da ucuz diye aldınız büyük ihtimal ama ilaç asla ama asla şakaya gelmez yapmayın bir daha ilacı saklayın dava edin
maggie Babyy1S acile gittim baktılar ilaç sahte değilmiş ama aşırı yaktı boğazımı ve sonrasını midemi. Neden olmuş olabilir bilmiyorum ama satıcıya ulaştım zeytinyağında çözdürüldüğü için zeytin hasadına göre tadı acı veya ekşimiş gibi olabiliyor bazen dedi