BuseTrkhan Kızlar adetim7 gün gecikince beta hcg baktırdım 168 çıktı sizce tekrar baktırım mi 2 gün gecikti doktor kesenin de görünmesi için haftaya çarşamba gel dedi meraktan ölüyorum ama benim gibi olanlar var mı
Tuba704 BuseTrkhan için rahat edecekse 3 gün sonraki değerine de bak hakkında hayırlısı olsun değerin gittikçe artması lazım sonra kese görünmeli sonra kalp atışı kolaylıklar dilerim 😉
Esra___ BuseTrkhan çok merak ediyorsan baktır cnmm ben baktırmıştım öğrendiğimde tam 5 haftalıktı ve kesede ilk ultrasonda görünmüştü hayırlısı olsun 😊
BuseTrkhan Tuba704 canım kaç kaç artması lazım geç döllenme indir inşallah tutunur son adetime göre değer düşük de biraz 😣
Esra___ BuseTrkhan cnmm ben cumartesi günü baktırmıştım 1213 çıkmıştı pazartesi 2756 olmuştu 2ye katlaması lazım
Deletedmom67 BuseTrkhan 2 gün sonra 2 katı olmalı cnm . Ben 31.5la öğrendim oğlumu şimdi nerdeyse 6 aylığız . Hemen düşürme modunu😊
Tuba704 BuseTrkhan en az 2 kat artması lazım değere çok takılma önemli olan keseninde görünmesi kesenin içinde bebeğin görülmesi sırasıyla gelir bunlar aile hekimine git aç tok farketmez kan verirsin o söyler zaten
Filizzz İlk nerede yaptırdıysan orada yaptır sonuç farklı çıkıyo yoksa 2 günde bir iki katı yükselmeli diyo doktorlar