Aysenur04 Merhaba, kızlar duyduğuma göre keseye göre cinsiyeti anlaşilabiliyormuş 🙏 acaba anlayabilen yardımcı olabilir mi 12 haftalık hamileyim çok merak ediyorum linki bırakıyorum 😊
PolatSevda Gulsen4224 bu ara seni her yerde görüyorum doktor yanılır dediğin çıkarsa bebeğine hediye yollicam 🤭 herşeyden önce sağlıklı olması tabikide 🥰
Busra0046 Gulsen4224 https://hizliresim.com/f5yTvS şimdi becerebildim galiba canım kusura bakma ilk olmadı
Busra0046 Gulsen4224 doktor bi tahminde bulundu ama yanıltıyorda olabilir dedi geçen hafta gittim bu hafta ikili tarama için gidicem
Gulsen4224 PolatSevda ahaha😂 yok cnm senin düşünmem yeter inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🥰❣️
Busra0046 PolatSevda burda paylaşım yaptı dediler kız falan şüpheye düştüm burdanda sormak istedim canım 😊🤰
Busra0046 Elifkadri happy mom hızlı resim yaz canım google dosya seç diyo orda resmi seç sonra yükle de sayfa açılır resim sayfasının altındaki linki kopyala buraya yapıştır kime atmak istiyorsan inşallah anlatabilmişimdir, 😊
Busra0046 Edaaa123 yaaa çok teşekkür ederim doktorumda erkek demişti burda hep tahmin yapılıyor bide size danışmak istedim teşekkür ederim canım 🙏😊🤰