Secilsahinyavas Bende 18+0 kız bebişimiz ismini Asel düşünüyoruz tahmini 15 nisan doğum Ama benim önceki de sezeryan olduğundan daha erken planlı alınır sanırım 🤗 Bursa’dan olan var mıı ?
ikincikezanne_ Biz de bugün 15+6 yız nisan sonu gözüküyor doğum salı günü kontrolümüz var ikili testte erkek gibi dedi doktorumuz ama emin değilim demişti bakalım ne olacak 4 yaşında bir oğlum var
izmirsibel zeynepyesimd rabbim sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 18 haftalık olduk ama daha net olarak öğrenemedim cinsiyetini ilk erkeğe benziyor dediler sonrada başka doktora gittim oda kıza benziyor dediler hayırlısı diyelim 🙏❤️
annepanda Asafff06 bende 17+5.. 2lide buyük ihtimal kiz demisti. Yarin dr gidicem insAllah ögrenirim. Sizde hareket varmi hissediyormusunuz..
123alpseda zeynepyesimd biz sizle aynı gün aynı hafta benim bebeğimin cinsiyeti erkek 😍😇 tek isteğim şu günler su gibi akıp gitsin 😀sağlıcakla kucağımıza alalım 🙈
zeynepyesimd 123alpseda yaa çok sevindim 😍 aynı gün aynı cinsiyet 👼🏻💙 sat 22 temmuz mu seninde 🙃 sağlıkla gelsinler zaman su gibi akıp geçsin