G92 Bugün detaylı ultrason için randevum vardı, her şey iyi ama kalpte 2,8 mm parlatma vardı, yarın kendi doktoruma gideceğim, korkuyorum açıkçası bir şey var mı diye 😔
minikbebeklerim G92 benim bebeğimde de 16. haftada fark edildi ayrıca beyninin iki tarafında da kist vardı. Doktorum hep 24 haftaya kadar geçer demişti ama en son 28 haftada hala devam ettiğini ve artık doğumdan sonra takip edileceğini söyledi. 32 hafta kontrolümüzde çok şükür ikisininde geçtiğini öğrendik 🙏🏻 Doktorum hep söylüyordu ikili dörtlü testler temiz çıkmıştı ve tek başına bu parıltının bir önemi yok geçer diyordu.
Arin31 G92 ilk hamileliğimde ayrıntılı ultrasonda kalpte parlaklık ve iğne ucu kadar kireçlenme var dedi doktor devlet hastanesine sevketti gittik bakıldı oradaki doktor endişelenme son yıllarda çok sık görmeye başladık dedi ikili istersen karnından sıvı alalım dedi hayır dedim ikili temiz çıkmıştı zaten Allah korusun birşey olsa bebeğime kıymazdım ki neyse doğum yapınca takibini yaparız dediler doğum yaptım hastaneden çıkmadan bakıldı geçmişti iki yaşına gelince son kontrol yaparız dediler Şubatta gideceğiz işte.Hiç endişelenmeyin eğer başka birşey yoksa sadece buysa hiç korkmayın doktorum başka bir organda da bulgu varsa endişeleniyoruz demişti
Sida G92 canım benim bebeğim dede 16 ncı haftada görülmüştü hemde cinsiyetini öğrendiğim gün uzun bir süre kendime gelemedim çok üzüldüm fakat doktorum korkulucak biseyin olmadığını 10 hamilelikten birinde görüldüğünü bu seklde gorunen bebeklerde down sendromu olma olasılığı bı tık daha fazla demişti büyük ihtimal ilerleyen haftalarda kaybolcak dedi ve gerçektende çok şükür kayboldu bı sıkıntı yok inşallah geçer ilerleyen haftalarda sağlıkla kucağımiza alırız inşallah kuzularimizi
Meriyus Arin31 bende dün gitiim bendede beyaz parlaklık var dedi downsendromlularda görülür dedi baya korkuttu beni yarın kendi doktorma gtcem 2 li 3 lü test icin bana dua edin ccok korkuyorum
BaharBeren Bende de görmüşlerdi ama doktorum baksan sende bende de vardır dedi.Eskiden bu çok önemli bir kritermiş down veya metabolik hastalık semptomu açısından ama suan tek basına bir anlam ifade etmiyormuş.bebegin gelişimi ve diğer organları iyiyse,2li testi iyiyse sorun etme dedi.yoksa günlerce kafama takmistim bende
G92 BaharBeren gelişimi iyi 4 gün ileride gidiyor, ikili test maalesef yaptırmamıştım Sadece parlaklık var başka organları gayet iyi dediler , inşallah bişey yoktur ve ileriki haftalarda kaybolur🙏
Sida G92 yanlış hatırlamıyorsam 24ncu haftalarda kaybolmuştu sanırım umarım sizin bebisiniznde kaybolur
BaharBeren G92 birsey olmaz korkmayın down olsa bacak boyu burun kemiğinin oluşmamasından bile belli olurdu
Htcmhr G92 bende 16 haftalığım banada bu hafta kalbinde parlaklık olduğunu söyledi moralim çok bozuldu ama tek başına bişey ifade etmeyeceğini söyledi.yinede insan ister istemez kafaya takıyor.1 ay sonra detaylı ultrason var insalhh herşeyi iyidir sağlıklıdır. Allah’ın izniyle sende canını sıkma insalhh birşeyi yoktur