eti Merhaba guzel anneler, Siz de eylul e daha cok var deyip sabirsizlaniyorsaniz, biraz burada konusabiliriz diye dusundum🙂 Ben 21+6 dayim. Hazirliklara baslamak icin erken, siz bi yerlerden basladiniz mi?
Anneyim eti bende Eylül ayında dogum yapacam 21+5 günlük benimde daha hiç hazırlık yapmadım bende 25 den sonra alacam sezeryan olacağı için günüm belli olur zaman yaklaşınca
Deniz2961 eti cnm bn sdce odsni aldm borcunu odemk icn kurulmu temmzdn snra yapilck ama depoda bekletiyilr 😊
zgrYilmaz eti merhaba 🤗 evet daha erken ama gidip gördukce bir iki atlet swet aldım ben 😍 nasip olursa temmuz ayında başlamayı düşünüyorum alış veriş için buarada Eylül anneleri diye bir post açılmışken sormadan edemeyeceğim bu haftalarda bebislerimiz daha da büyüdüğü için karın bölgesi ve içi kasılmalardan dolayı ağrı yapıyor ben yaşıyorum bu durumu sizde de oldu mu acaba
Cnnckr eti 21+3 bizim de. Ben de dün bi tane hastane çıkışı birkaç tane de 0-3 ay kıyafet aldım hevesle. Bir de kanguru aldık şimdilik. Bir anda yüklenmek yerine böyle taksit taksit almak daha cazip geldi bana.
eti Anneyim ben de kendime 27 yi belirledim baslamak icin ama ananesi buyuk halasi dayanamayip basladilar. Saglikla.kucaginiza almaniz dilegiyle,
eti zgrYilmaz esim hic kiyafet aldirmiyo bana ya🙂 internette alisveris sepetini doldurup bosaltiyorum🙂 sadece fiyat performans degerlendirmesi yapiyoruz.
Cnnckr zgrYilmaz benim dün akşam sağ kasıgımda bir acı vardı. Zaman zaman oluyor bu sanki içeride yara varmış gibi acıyor. Buyumeden kaynaklıdır diye umuyorum.
Dilber1453 Bende suan 23 haftalıgım önümüzdeki ay alışveriş yapmayı düşünüyorum daha fazla agırlasınca bişey alamam kızlar cok kalınmı alıcaksınız kıyafetlerı
eti Dilber1453 eylul ekim bence yaz mevsiminin de gec gelmesiyle sicak olacak diye dusunuyorum. Kislik kiyafetle baslamam herhalde.
Hatice44 Dilber1453 Eylül'de Doğum olacağı için uzun kol almayı düşünüyorum 0-3 ayı 3-6 ayı da yavaş yavaş kısa kollar ponçik kollar için😍😍tam ısırmalık ya hayal Bile edemiyprm
Ulya Dilber1453 bence kalin almami lazim,cunki kisa dogru gidiyo,souu gunler basliyicak en iyisi kalin almak
eti Cnnckr benim de karnim buyudugu icin sol tarafa yattigimda karnim cekiyo sola dogru. Sirt ustu yatiyo musunuz siz hala?
Cnnckr eti sırt üstü yatmayı uzun zaman önce bıraktım psikolojik olarak rahat edemedim yoksa çok severdim sırtüstü yatmayı ☹
zeybekkk eti bnde 21+2haftadayim genelde sola dogru yatmaya calisiyorum fakat uyku sersemi sirt ustu yattigimda oluyor ve sirt üstü yatinca cok tekme atiyor acaba rahatsizmi oluyor yoksa ona gore mi yerlesiyor anlayamiyorum🤗
Deletedmom67 eti Merhaba cnm 🙂 ah geçmeyen günler aylar 😊 bizim bebeğimiz ters duruyor birazda yaramaz o yüzden yatağı bebek arabası hazırladık 😊 samsuna civil acıldı kampanya vardı birazda bikaç bişe aldık o kdr 😊 babasına cekerse erkenden gelcek bakalım😊🙈
Yaseminentrk eti Bende 21+3 üm 🤗 Benim bebeğin odası ve beşiği, bebek arabası gibi büyük parçaların tümü bitti😬 Abim ve ablam ikiside evli, ve bebeciler 😍 Bu yüzden kıyafet ve tekstil ürünlerim tamamen bedava ve fazlasıyla var. Onun dışında zevk alışverişi var eksik gedik olanlar.. onlar içinde biraz bekliyorum acelem yok 🙂
Ikinciyibekliyorum eti bizde bugun 22+3 olduk yarın ayrıntılı ultrasonum var hayirlisiyla 🙏 daha hiç-bir hazırlık yapmadık ilerleyen zamanlarda toplu alış veriş yapacagiz kismetse 🤗