ysfali06 Hakanrabia çalışan Bi anneysen bnce alınmalı. Ama evde bebeğinin yannda olacaksan gerekli olacağını düşünmüyorum. Yani en azından ben almayacağım. İlk hamileliğim olduğu için tecrübem yok. Tecrübeli anneleri bekleyeyim bnde şurada bakalım ne diyecekler 🤗
Meriwa Hakanrabia manuel mi elektronik mi dersen elektronik almalısın cnm ama alınmalı mı konusunda da ben almamıştım güzelde emzirdim mastit de olmadım sorun yaşamadım ama 50 günlükken işe başladım ondan sonra hemen aldım mecburiyetden ha bu arada olmazsa olmazı gibi manuel alayım da yeter demiştim ellerim acımıştı sonra bi daha elektrkli aldım cnm
aylinsss Hakanrabia bende bu ara bunu merak ediyorum çalışmasan bile alınmalı diyor herkes bebekten kalan sütü sağıp stok yapan var sağdıkça süt geliyor diyen var ve alınırsa elektrikli mantıklı gibi
Hakanrabia Aslında ben çoğunlukla evde olacağım ama illa alınacaksa dediğiniz gibi en iyisi elektrikli olması gibi gözüküyor tekrar tekrar para vermektense, etrafımda çalışmadığı halde alan çok ama işe yarıyor mu bilmiyorum, gerçi ablamda bebeğimiz hiç göğüsten tutmadı bu yolla sekiz dokuz ay anne sütü verebildi bitmedi sütü belki faydası olur. Meriwa Dilanilngi aylinsss ysfali06
Meriwa Hakanrabia bence doğumdan sonra karar verin memenizi emer sorunda yaşamazsanız almayın ben 50 gün sonra aldım mesela
Hakanrabia Teşekkür ederim hanımlar bende trenyolda mamajonunkini aldım baya indirim var 230 TL ye düşmüş artık bende erkenden aldım anne sütü önemli inşallah direk gogusumden emer gerek kalmaz ama sütü artırıyor diye duydum. NeslihannK Zeynep_cagdas Okaanipek Meriwa
Okaanipek Hakanrabia ilk. Çoçuğumda manuel almıştım sütüm çok az geliyordu Manuel’le hiç sağamadım ellerim acıdı sütümde artmadı çocuk aç kalmasın diye mama verdim bi daha da emziremedim o yüzden çok pişmanım. Bu 2. Çocukta daha doğurmadım ama hemen gittim elektrikli olandan aldım sürekli hem emzirip hem sağacağım böylelikle sütümün artacağını düşünüyorum
Zeynep_cagdas Ben de lansinoh elektrikli aldım, 2li. Amazonda şu an indirim var piyasanın en uygunu. 356 lira. Almayı düşünenler indirimi kaçırmasınlar🥰