cgelmas Denizselma tulum falan nasıl alıyorsunuz acaba😇 0-3 ay takımları.. 3-6 aylar yaza denk geliyor onları nasıl alıyorsunuz😊
Ebruyavuz0 cgelmas Bende o konuda çok kararsızım şuan hep 03 ay aldım herkes 1 aydan sonra giyemez diyor ama 3.6 ay da çocuk içinde kaybolur sanırım göz kararı alıcam 🤔
Denizselma cgelmas hep 0 3 aldım kıyafetleri 1.5 ay kış geçireceği için sonrasına da yazıklara bakacagoz 🙂
crescent_ sminas nasip tabi ama SAT’a göre bu tarih çıkıyor. onu belirttim. yoksa kimse bilemez nasıl doğuracağını şu an itibariyle :)
crescent_ morusevenanne değilim. mühendisim aynı zamanda sosyolog adayı :) raptiyelere takılma, maddelemek hoşuma gidiyor bazı gelişmeleri :)
morusevenanne crescent_ yok ondan demedim genelde öğretmenler marta denk getirmeye çalışır dönemi kapatabilmek için de. Merakımı mazur görün sizin de ikisi marta denk gelmiş🙂
crescent_ morusevenanne estağfrullah :) ilki marta denk gelince diğerini de ona hatta aynı tarihe denk getirelim dedik :) biraz mide gaz problemlerim vardı (pandemiden etkilenmiştim çok) o yüzden birkaç gün erteledim 🙈 erteleyince martın sonuna denk geldi :) aralarında 3 yaş olacak inşallah. 🌸
Gzdsrm Derya1453 benim kayiplarim var ve korkularim hala devam edio malesef bi tarafimda iyi gidio al dio aliyorum artik doguma kadar firsat buldukca alcam bundan sonra basladim ya gerisi gelir 😂😍
tubiii0106 Denizselma mart 30 ama 2.sezeryanim 39 da alacak tabii o haftayi gorebilirsem😔 rskli gidiyoruz once kasilmam oldu serum takildi smdide suyun alt snirda diyo doktorum takipteyiz dua edin bana😊
Meerryy 24+2den selamlar bizim bebiş Birz ilerden gidiyor, 750 gr 31 cm demişti doktor sağlıklı olsunlar da inşallah 🎀🎀 mart başı gözüküyor doğum ama bakalım ne olacak