Homeless20 Denizselma benim 11 marttı doktor 7 mart olarak değiştirdi :) bence şubat sonu gelecek gibi inşallah 😂
Annesinin_Busesi Benımde 9 mart görünüyor bakalım inşallah hepimizin bebekleri zamanında ve saglıklı dogar kızlar 😍Kilosu 21+6da 423 falandı sanırım şimdi 23 haftalığım. Odasını sipariş ettim geç geliyor cunku. Beşiğini ve kıyafetlerini de aldım. Bebek arabası odanın birkac eksıgı ve bakım ürünleri alınacak daha. Onları da zamanla alırız inşallah.
Bernanisa Denizselma 21 Mart benim de oğlumu bekliyorum inşallah sağlıkla gelsin hepimizinki inşallah.
Bgs SeymaK 16. Haftadan sonra içimde bir şey kayıyormuş gibi hissettim ama tamam net hissetmem 19. Cu haftayı buldu.
Gzdsrm SeymaK ben 21 oldum canim arada tekme gibi biseyler hissediyorum sadece oda bebek mi degil mi anlamiyorum tam ilk hamileligim die sanirim birazda kilolu hamile kaldim doktor bebiste hersey yolunda dedi tam anlamiyla hissederim yakinda umarim
AyGC 10-15 Mart arası gidip geliyoruz tarihte:) sağlıkla gelsin hepsi🤲🏻❣️ Bebek hareketleri düzensiz mi sizin de? Bir gün çok iyi hissedip ertesi gün aralıklarla hissettiğim oluyor.
Favourite 28 mart doğum tarihi görünüyor ama daha önce de olabilir sonra da bakalım 😊 eksikler hiç bitmiyor bakalım ben alışverişe bir aydır başladım 😍
crescent_ -Ozlemcelik388 merakımı bağışlayın ama ben de yarın 21 olucam ve benim tahmini doğum 27 mart. sizinle aramızda bu kadar gün farkı olması çok garip değil mi? şu an hemen hemen aynı haftada olmamıza rağmen 🥴
Htckrcgltkn 23+3 ,7 Mart benimde. Hareketleri bazen çok belirgin şekilde hissediyorum eşim bile artık hissediyor dokununca, bazen de hiç hissetmiyorum.Doktor hersey yolunda dedi sanırım bu haftalarda düzensiz hissetmek normalmiş sizlerde de böyle oluyor mu
funda84 Htckrcgltkn benimde 1 mart inşallah daha cuma günü kontrolüm vardı.Hareketlerin düzensizliğini sordum.Bu dönem için çok normal dedi.Tüm hareketlerini hissetmiyorsundur dedi.