Zafsim0801 Kızlar e bebek sayfasından bakıyorumda bebegım doğduğunda kullansam mi diye bakıyorum elbettte bakalım insalllah uyarsa bebegıme tenıneee siz ne düşünüyorsunuz kullanan varmıdır ??? Yorumlar güzel ama kullanıp deneyımleyenler ne diyor
ysfali06 Zafsim0801 yeğenimde doğumdan itibaren bunu kullandık çok memnunduk. Birkaç defa denk gelip alamadık sleepy ve molfix almıştık ikisi de hem taşırdı hemde pişik yaptı. Taşma konusunda birçok kişiden aynı şikayeti duydum bu iki bezde ama pişik konusunda birşey diyemem kimisinde pişk yapan kimisinde yapmıyor deneyip görmek lazım. Hem bebeğin cildini bilmediğimiz için bnce küçük Bi paket alıp ilk birkaç gün denedik ten snra eğer memnun kalırsanız büyük paketlere geçebilirsiniz. Çok uzun yazdım galiba 🙈😅
Meriwa Zafsim0801 bebekler ilk doğduğunda ciltleri hassas olduğu için prima premium care aldım kullanıyorum 3 numaradayız ama büyüdükçe bende baby me yi denemek istiyorum canm ama ilk doğduğunda daha hassas davranmanı tavsiye ederim yinede
turansmom1 Zafsim0801 canım yenidoganlar çok hassas olduğu için ben molfix aldım 1 ve 2 numarasını sonrasinda 3 ve üzeri numaraları daha uygun bir bezde kullanmak istiyorum bunun içinde instagramda mühendisoğlu sayfası var orda temiz içerikli bebek bezlerini paylaşıyor bakabilirsin istersen.☺ orda sok marketin bebe land bezini tavsiye etmişler 60 tanesi 27 lira denesem mi bilemiyorum🤷♀️
Zafsim0801 Meriwa evet şimdi kardesmle konuştum oda aynı seyıııı söylüyor ilk 3 ay enazındaaan böle kullancammm çok sağolsın