Gulizz Merhaba arkadaşlar medifema hastanesinde ali irfan hocaya giden veya doğumunu yaptırmış olanlar varsa tecrübelerinizi yazabilirmisiniz ? Evime yakın diye kendisiyle devam etmek istiyorum tavsiyelere ihtiyacım var hem hastane hem doktor ile ilgili 😇
babysevgi Gulizz benim arkadasım 2 doğum yaptı kendisinde en sevdiği doktordu . sonra antepe mi ne gitmişti zorunlu göreve şimdi dönmüş demekki . Gönül rahatlığı ile gidin bence
bukusum tek kelıme ıle mukemmel bır doktor. devam et. canım aman gokben hanıma gıtmeyın de. daha yenı dogum yaptı tanıgım sezaryanda bebegın kolunu kırmış doktor.
Ozgecetindag bukusum Gökben hanim dan doğum yaptım dört dörtlük bir doktor ilgisi alakası samimiyeti bence görmeden yorum yapmayın halada iletişim haldeyiz kendisi ile hiçbir sıkıntı yok
bukusum Ozgecetindag canim gormeme gerek var mi bebeğin kolunu kırmış diyorum sezaryanda. İlgisi alakası iyidir birsey diyemem. Sonucta beğenmemiş olsaydi o doktora doğumunu bebeğini emanet edip girmezdi anne baba. Kimseye iftira da atmıyorum cok yakinim olduğu için yaşadıklarını biliyorum. Siz iletişimini bizi ilgilendirmez ki. Siz ayni durumda olsaydınız bir başka si aaa cok iyi derdi. Kimse yaşamak istemez ama oldu boyle birsey. Kimseye karalama derdinde değilim. Suan bebek yoğun bakımda siz anlayabiliyorsunuz dur umarım. Size iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir.