Nurmucize Özel hastane acile gitsem gebelik kan vermek için ücret alırlar mı . Idrar testi yaptım hiç çizgide çıkmadı sabırsızlanıyorum cevap verenler çok teşekkür ederim. Allah bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Burculicee Nurmucize ücret alırlar sağlık ocağına gitsen zaten özelde de ertesi güne kadar bekleyeceksin bildiğim kadarıyla
Burculicee Nurmucize yani sonuçta özelde de bekleyeceksin sağlık ocağında da eczaneden test al sabah ilk idrarınla test yap o zaman ama sabah ilk idrarla yapman önemli yeniyse sabah gözükebilir bi dene
Burculicee Nurmucize sabah ilk idrarla yapman lazım yeniyse bu vakitlerde gözükmez yeni tutunmuşsa sabah ilk idrarda biriken hormonlardan gözükür silik çizgi çıkar zaten
MihricanA Nurmucize Ben 20 tlye vermistim bi ozel hastanede baska bi hastane 150 tl istemisti 2 gun sonra yukseliyor mu diye baktirmak istemistim tekrar önceki verdigime gittim
SeymaK Nurmucize tabiki alırlar ama doktorun yanına girersen artı muayene ücreti de alırlar ben direk laboratuvar bölümüne gidip test istiyodum sadece test parası veriyodum