Smymrt Merhaba bayanlar, bugun detayli ultrosna girdim.23+1 haftaliğiz Ense kalinliği artmiş. 6.72 cıkti. Biraz tedirgin oldum.böyle cıkıp duzelenler var mi
merisenel-2016 Smymrt canım ense kalınlığı 12. Haftada belli olur o hafta da kendi doktorunuz bişey demediyse korkmayın😊
Yaseminece Smymrt merhaba benim de 21. Haftada 6.5 mm cikti ense kalinligi doktor korkutu bizi amniyosentez veya dna testi onerdi kan testi verdik sonuc bekliyoruz siz ne yaptiniz merak ettim
Ozge5500 Smymrt bn pazartesi gunu verdim doktor ulturasnla bakip normal hersey dedi ama cuma günü cikcakmis sonuc insallah iyi cikar 🤲
Smymrt @Bireylulmasali Bireylulmasali normal dimi. Doktor bizi korkuttu içime endişe düştü. Ama sonra normal yazmiş. Anlayamadım
merisenel-2016 Smymrt o zaman korkacak bişey yok ters bişey olsa Dr o an söyleyip ikili test yaptırmanızı isterdi😊
Smymrt Yaseminece hiç birsey yaptirmadik kendi doktorum tek başina birsey ifade etmez diğer herseyi saglilki normal takibi yapılmasi gerekiyor sadece dedi. Bizde artik kabullendik ne gelirse Allahtan diye. Moralimizi bozmuyoruz hersey güzel olacak diye umut ediyoruz. Down sendromlu deyip bu bebek sagliksiz deyip saglikli doganlar cok. O yüzden hamileliğimi güzel gecirmeye calişiyorum güzel besleniyorum. Onun dişinda yaptigimiz birsey yok duadan baska ☺️
Smymrt Yaseminece Yaseminece amniyosentez ve dna bizede önerdi hiç birini yaptirmadik. Yaptirsak sonuc kötü çiksa da aldirmayacagimiz yaptirmadik. Bu saatten sonra cok zor olur aldirmak. Kıpırtısını herşeyini hissettikten sonra özellikle
Yaseminece Smymrt iste sizin kendi doktorunuz size moral vermis ben sonuclari kendi doktoruma goturdugumde kan testi sonucunu bekleyin 24. Haftadan önce de görüşelim mutlaka bana sonuclari arayip soylersin dedi. İnsan bi umut guzel seyler duymak istiyo
Yaseminece Smymrt iste sizin kendi doktorunuz size moral vermis ben sonuclari kendi doktoruma goturdugumde kan testi sonucunu bekleyin 24. Haftadan önce de görüşelim mutlaka bana sonuclari arayip soylersin dedi. İnsan bi umut guzel seyler duymak istiyo
Smymrt Ozge5500 kalbinizi ferah tutun hersey yoluna girecektir. Saglikla alalim cocuklarimizi inşallah 🥰
Smymrt Yaseminece bizim doktorumuz endişelenecek birsey yok dedi ama korkmuyor da değilim.. Güzel şeyler düşünün hamileliğinizi kötü gecirmeyin etrafimda hamileliğini zehir edip saglikli cocuk doguran cok oldu.. O yüzden kalbimizi ferah tutalim hersey yoluna girecektir inşallah.
Yaseminece Smymrt evet bol bol dua edip olumlu dusunmek lazim. Allah saglik versin bebislerimize insallah. Bu arada ayni mesaj sistemsel bir hata nedeniyle defalarca gonderilmis sanirim kusura bakma:)