elfelendor Merhaba. Virusten dolayi ailemden kimseyi hastaneye goturmeyecegim. Esim kalacak diyordum ama o pozitif cikarsa yanimda kalamaz da. Hastanede 24 saat kalma zorunlulugu var. Tek basima ustesinden gelebilecegim bir operasyon mu? Bilenler yazarsa sevinirim
Hardcandy elfelendor pandemiden oturu bnm esimide ameliyata almadilar iceri, ama sonrasinda gece kaldi ona musade ediyorlar, ve yürüyüş icin ayaga kalkarke. Hep destek oldu, gelemese bile yapcak birsey yok hemsireden destek alırsınız… Mecbur kaljrsanz
sedactnky elfelendor kesinlikle tek başına halledemezsin özellikle ameliyattan ilk çıktığın saatlerde. Ayağa kalkana kadar
AselinAnnesi12 elfelendor malesef tek başına halledebilecegin bir durum değil kuzum. Birincisi ameliyatta sendnen önce bebek çıkıyor kim bakacak orda bebeğe sen çıkana kadar ikinci sen ciktktan sonra 6 saat boyunca yerinden kalkamayacaksin o sure zarfinda kim bakacak çocuğa üçüncüsü kalksan bile oyle hemen eski yasantina donemeyecek oturup kalkamayacaksin hiç unutmuyorum ilk günlerde yatağa oturup kalkmam 5 dakikadan fazl sürüyordu benim ve ben bebeğimi 4. Gün felan kucağıma alıp yuruyebildim 🤷🤷
Liyagns Normal doğum olsa bir ihtimal halledebilirsiniz ama sezaryende zor olur. Bir yakınınızı ayarlayın test yaptırın öncesinde kalsın sizinle
elfelendor Hardcandy hayirlisi olur insallah. Salginin yogun oldugu bir kentteyim. Bu fena halde kimseden bir sey isteyemem maalesef. Saglikcilarda da pozitif cok. Esimde hicbir belirti yok sukurler olsun. Ama calisan cogu insan kapiyor bu illeti. Oyle bir durumda hemsirelerden yardim istemek en oluru galiba….