Gulfemsultan Hanımlar travel sistem bebek arabası alacağım ama o kadar çok marka var ki karar veremiyorum. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz
nilsmother Gulfemsultan bayb care aldım Bn aralıkta gelecek eşimin kuzeni bebek mobilyası satıyor o önermişti inş memnun olurum 😊
Mervensn1 Gulfemsultan casual quantum aldık çok iyi baya memnunuz kullanan arkadaşlarımızda çok memnun
Silay35 Gulfemsultan çevremin tavsiyesi ile mamas papas aldık bakalım doğunca belli olur iyi mi değil mi
Ummudogan Gulfemsultan bende Baby&Plus Canyon Travel Sistem V2 Bebek Arabası aldım 😊 inşallah kullanmak nasip olur
Tazeanne0134 Gulfemsultan ben casual vista kullanıyorum arkadaşım casual cadillac kullanıyor eğer benim tek başına taşıma sorunum olmasa bende cadillac alırdım
Eda1201 Gulfemsultan yoyko dan aldım ben hem Türk markası ( Türkiye satışı yok :( ) internetten bulabilirsiniz. Fiyat olarak çok daha uygun performans 10 numara. Yerli malı olması da bir artı.
minikbaby06 Gulfemsultan huggy queen 3in1 aldım henüz gelmedi gelince bakacağız çok araştırdım kullanan herkes memnun olduğunu söyledi inşallah beğenirim 😊
hllglck Gulfemsultan canım benm arkadaşım babycibebe instagram sitesinden almış. 4 baby travel sistem bebek arabası. Şu an fiyatı 990 tl. Bende ordan alacağım. Özellikleri filan yazıyo sayfalarında, detaylı videosu da var.
haziranin25i Babycibebe den çeyiz paketiyle beraber aldım ocakta doğum bakalım memnun kalacak miyiz 🍭🤗