Alfabeta Göğüslerim o kadar büyüdü ki artık taşıyamıyorum. Doğumdan sonra küçülür mü ya :(. 85D takıyorum hatta belki E olmuştur 😭
Eymenimmmm Alfabeta walla canim al bendende okadar normldede küçük degillerdi zaten ilk oglumdan sonra büyüdüler şimdi ikinciye hamileyim yeni sütten kestim küçülmeden tkrar büyüdüler
MerveA2020 Alfabeta Benim de öyle ya hatta 5. Haftada başladılar büyüyüp çatlayıp sarktılar. :( En son 85 takıyordum şimdi 95 🙄
Alfabeta Eymenimmmm evet benimde kücük değildii 80c takıyodum ama o zamanlar normalmiş diyorum eaki sütyenlerim kücück geliyo gözüme şuan çok büyük ve sarkıklar. Ya sarkık olmasınıda gectim kücülsünler yeter. Emzirirkende mi büyük oluyor 🤦♀️
Eymenimmmm Alfabeta walla canim ilk zmnlarki kdr büyük olmuyo ama gnede süt dolu oldugu icn büyük oluyolar sutten kestikten 1sene sonra fln toparlanip küçülüyormuş
Aygul01 Alfabeta hmm ozaman yavaş yavaş buyudr canim normal. Doğumdan sonra emzirme düzene girdikten sonra normale döner benim 2,3 ay sürmüştü normale donmesi.