ysms19 Baskaya kızımın adını Bilge koyacağız 😍 anlamı da bilgili, iyi ahlaklı, olgun kimse. Üstelik Türkçe isim. 🌸
Selin59 Baskaya bizde elizan duru koyacağız Allah nasip ederse ❤️ Anlamı, uzaktan duyulan ezan sesi 🧿
esloka Selin59 uzaktan duyulan ezan dedi olduğunu nerden gördünüz? Bende sevmiştim üstelik esim müezzin yüksek lisans oluyor vok kitap okuyor hic duymadım bu ismi dedi
Selin59 esloka Arapça bir isim, kuran da geçmiyor.. ama Arapçada anlamı, uzaktan duyulan ezan sesi demek.. eşiniz duymamış olabilir bir şey diyemem
Eski9 34_21_23 Ecrin Allah’ın hediyesi demek deggilmis diye biliyorum ama anlamı yanlış bilinen bir çok isim varmış bende Ecrin ismini çok begenmistim
esloka Selin59 bende onu diyorum zaten kuramda geciyor demedim esim arapça biliyor yüksek lisans tezi bitirdi cok fazla kitap okuyor hic bir yerde karşılaşmamış boyle bir isim yada kelime diyeyim
Eski9 Büşra kızımın ismi kuranda bir çok yerde geçiyor müminlere müjde. Hayır getiren sevinçli haber demekmiş çok hoşuma gitmişti kızımda bize müjdeli haber olunca Büşra koyduk adını
Eski9 34_21_23 kelimenin kendi başına anlamı ecr ücret demekmiş Ecrin kerim diye kullanılıyormuş örneğin. Ecrin olarak tek başına bir anlamı yokmuş kuranda fetvalardan dini sayfalardan araştırmak lazım isimleri
34_21_23 Ayfer2525 anlamı o değilmiş belinayın. Anlamı yanlış bilinen isimler yazıp araştırın görürsünüz
Mercimeginannesi123 Baskaya cok araştırdım baktım ettim ama Berra sindi en çok içime☺️ bereketli kişi bereket getiren manalarına geliyor kulağada cok hoş geliyor bence kibar naif💕
Eski9 Mercimeginannesi123 Peygamberimiz bu ismi zeyneple değiştirmiş çünkü ismin anlamı kusursuz kimse demekmiş kişi isminin anlamıyla kendini beğenme duygusuna burunebilir diye