Mrana Herkese merhaba 32+5 günlük hamileyim bebeğimin baş ölçümleri 4 hafta önde gidiyor dedi doktor diğer ölçümleri 1 hafta önde iri bebek olucak dedi böyle olupta doğumdan sonra problem yaşayan var mı veya normal doğuma engel olur mu ?
Ebru2403 Mrana bende 21 haftalık hamileyim bebeğinin kafası 2 hafta önden gidiyor dedi ama bu bir sağlık sorunu vesaire değilmiş doktor öyle dedi ailende varmi diye sordu bende yok galiba herkesin kafasi normal gibi demistim😊sonuç olarak yani sorun yok demişti
Mrana Ebru2403 benim doktorumda bu durumda bazen bebeğin normal doğum kanalına girmesi zorlaşıyo sezeryan gerektirebiliyo dedi bende ondan korkuyrm ama tabi bebek saglıklı olsunda doğum şekli önemli değil 🙏🏻 Ama böyle olup kolay bir şekilde normal doğum yapabilen var mı onuda merak edyrm
Ebru2403 Mrana tabiki hepimiz normal doğumdan yanayım yani herkesi de bilmem ama bende normal doğumdan yanayım inşallah herşey gönlümüzce sağlıklı hayırlı şekilde olur sağlıklı olsunlarda başka isteğimiz yok Allah’tan ama oyle hic ben duymadayim yazan olur elbet sorunun cevabina canim😊