Madar Merhaba arkadaşlar bebek tırnak makası marka olarak kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı? Aynı şekilde bebek yağı,bebek pudrası,bebek pişik kremi ve ıslak mendil olarak kullanıp memnun kaldığınız markaları yazarmısınız!çok teşekkürler❤️🙏
Selin59 Madar öncelikle bebek pudrası çocuk uzmanları asla önermiyor. Ben tırnak makası chicco aldım kızıma.. pişik kremi ve bebek yağı, bebek şampuanı olarak mustela tercih ettim. Islak mendil de unıbaby yenidoğan aldım
ozgeya Madar Tırnak makası olarak b-cure marka kullanıyorum. bebek yağı ve pudrası kullanmadım, kullanmıyorum da gözenekleri tıkadığı için doktorlar tavsiye etmiyor. pişik kremi günlük kullanımda mustela, pişik zamanı da sudocrem kullanıyorum. Islak mendil de Sleepy yenidoğan.
Meriwa Madar tırnak makası kesinlikle bunu alın en küçük en ufağı bu ben e bebeğinkini aldım büyükmüş diğerleri de büyük ona dikkat edin deneyimledim ona dikkat edin ıslak mendil unibaby yeni doğan aldım ama evde e bebekden pamuk aldım onunla siliyorum pişik önleyici bepantol şampuan ve krem mustela cnm