Neseli5 Selam kızlar, hamilelikte ilk aylarda akıntı gelmesi normal diyorlar ama sarı akıntı gelmesi enfeksiyon geçireniniz var mı tedavi olan?
Asx Neseli5 bir kutu ilaçla geçmedi ikinciyi başlamıştı doktorum sonunda geçti. Gebelikte çok önemliymiş doktora danışmalısınız
No-name Neseli5 Bende de aynı sorun var.Kaşıntı koku falan yok ama akıntı var.Tahlilde de çıktı.Fitil ve toz kullandım.gectı mı bilmiyorum.
Neseli5 Meriwa haftaya cumaya kalp atışı için gel demişti sanırım geç olur, zaten hamilelikten önce tedavi olmuştum yine nüksetti galiba korkuyorum
anneadayi33 Neseli5 smear testi ayrı enfeksiyon tahlili ayrı idrardan bakarlar enfeksiyonunu var mı yok mu diye
Asx busra_krts7 isimlerini hatırlamıyorum ama fitil kullanmıştım 3 günlük sabah akşam o zaman akıntı iyice artıyor. Geçmemişti yine bu sefer aplikatörlü bi krem verdi o hemen geçirdi
Asx Neseli5 yok ben riskli gebeyim ona göre veriyor ilacı bu dönemde enfeksiyon çok yaşanıyor ilaçlar da ona göre
balyanakoglum Asx aplikatörlü krem ne demek acaba 🤔 benimde 2 şase 2 kutu fitile rağmen geçmiyor da 😪
Nuray23 Neseli5 2 kere antibiyotik kullandim farkli isimlerde. Bi kere fitil . Bi kere de tek kullanimlik sase toz ictim. Gel gorki gecmiyor gecmiyor.. benim hamilelikten oncede enfeksiyonum vardi hala daha var bol su icmeye calisiyorum . Bide sirkeli suyla yikiyorum. Heralde benim vucut enfeksiyonsuz yapamiyor😂 hepimiz sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah🤗
busra_krts7 Nuray23 Banada monurol diye tek kullanımlık şase verdi içmeye korkuyorum bi sıkıntı olucak diye sizde oldu mu .
aseloykununannesi Nuray23 nolur banada yardım edşn vajınamda sağ tarafta şişkinlik var fitil tek kulkanımlık toz ilaç krem antibiyotik verdiler o şişkinlik inermiki canım yanıyo dayanamıyorum dua edin nolurr
Nuray23 Neseli5 ben sirkeli suyla yikamiyordum en son gittigimde doktorum dedi sirkeli su ile yika diye.
Mugee09 Nuray23 sirkeli suyla nasıl yıkıyorsnz yani bende de var enfeksiyon ve gecmiyor sirke farkediyor mu Her tuvalete çıkmada yıkamak zor olur sık gidiyorum çünkü. Yıkamayı da merak ettm nasıl yapcaz yani silme seklimi yıkama mi
Asx balyanakoglum kremi şırınga gibi bişeye çekip vajinal alınıyor o çok iyi geldi geçmediyse tekrar doktora söyleyin bence