ekin21 Tuccee yaptirdim yaptirmaz olaydim hamileligim suan cok stresli geciyor sonuc 6,2mm ense kalinligi cikti haftaya pazartesi bebekten sivi alinicak
SrpCiveKl Tuccee temiz çıktı canım herhangi bir sıkıntı yok denild öbür haftada detaylı ultrason yaptıracağım
Esesli Tuccee bi grafik olmalı sonuç kağıdında. Orda yukarıya siyah bi çizgi çıkıyor o siyah çizgi yeşil alanda ise sıkıntı Yok demişti doktorum bana
Ruken123 ekin21 bizimki 2 li tarama temizdi 3.yü yaptırdık ense biraz kalınmış down sendromu riski koydular nasıl oluyor anlamadım 🤔
Tuccee Benım sonuclar bugün cıktı internetten baktım bişey anlamadım aksam doktoruma göstercem ama aksama kadar içim içimi yer normalmı nasıl dıye Papp-a degerinemi bakılıyo
Esen Tuccee papp a hcg düzeltilmiş momlar ense kalınlığı vs. Hepsi bütün. Ama raporda yazar genelde cutt of değerinin altında diye yazmıyor mu sizde
BrcuSibell Tuccee ben 7 haftalık hamileyim benden istediler değişiyormu bu yoksa 11. Haftalarca şart mi
SrpCiveKl Tuccee benim bildiğin de 12 haftalıkken yapılıyor canım senin ki biraz erken olmuş sanki ama az sabret cuma sorarsın doktoruna
Tuccee Ruken123 test sonucundan anlıyomusunuz sonucum elımde ama bişey anlamadım cuma gidicekmişim doktora sormak için