merrveguul Arkadaşlar merhaba, kese görüntüsünden cinsiyet tahmini yapan anlayan varmış. Resmi aşağıya bırakıyorum. Anlayanlar tahminde bulunabilir mi lütfen🙈 Biz nerden bilelim, bu ne saçmalık diye linçlemeyin lütfen😊
Mom6 merrveguul Yuvarlaksa kız daha fasulye gibiyse erkek deniyordu buralarda bende merak edip bakmıştım benimki fasulye gibiydi böyle yuvarlak değildi erkekmiş bebeğim tuttu yani şansa belki sizinde tutarsa kız olur 😊😇
merrveguul Mom6 Yaa, sağlıkla büyüsünler inşallah😍 Maksat eğlence ben de daha önceden postlar görmüştüm o yüzden meraktan hemen yazdım doğrusu😊🙈
Mom6 merrveguul Aynen bende cinsiyeti merak ediyordum eğlencesine bende denedim şansıma tuttu ama çin takvimi tutmadı mesela :) Rabbim sağlıklı evlat versinde ikiside bizim ❤️Allaj gönlünüze göre versin
merrveguul Denizzz88 Ya tutarsa misali🙈 Sağlıklı olsunlar da varsın tutsun ya da tutmasın dimi😍 Sağlıkla mutlulukla büyüsün tüm çocuklar🙏🏻
merrveguul Mom6 onu da bir arkadaşım şey yaptı benim için bakalım hangisi tutacak😍 kesinlikle öyle hepsi bizim Allah kucağımıza almayı nasip etsin de cinsiyet önemli değil💖 ama böyle şeylerde heyecan katıyor ya güzel geliyor bana😊
A-F-B merrveguul yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek derler ama benim fasulye gibiy kesem ve kızım olacak 🤷🏻♀️ bu minikte erkek gibi geldi bana