Ebru2403 21 haftalık hamileyim bebek bazen hareket etmeyince elimle çöktürüyorum birşey olurmu bilginiz varmi
Cnsugur Ebru2403 kız niye rahatsız ediyon çocuğu o haftalarsa bi ederse 2 gün etmez düzensiz olur boşver 😉 bol çikolata ye sol tarafa yat etmek isterse eder
Sinemarslannnn Ebru2403 dün doktora uyardı çok hafif okşa vurma karnına baskı yapma dedi ben de hareket Etsin diye çok uğraşıyorsun bebeğimle ama yapmıyorum artık :)
Ssmzsh Ebru2403 bende çok yapıyordum hareket etmeyince korkuyordum😞 ama bıraktım o haftalarda düzensiz oluyormuş ve normalmiş 29.haftaya geldim anca düzene giriyor o yüzden yapma canım bişey olmamıştır suyun içinde onlar korunuyor ama yapmasan daha iyi😊
Ebru2403 L183 ya öyle tabiki aman aman cokturmuyorum hastanede doktor ultrasonla coktorurerek bakiyo ya öyle gibi
Ebru2403 Cnsugur ne bileyim içim.rahat etmiyor hareket etmeyince ben de sonra acaba cokturunce bisey olurmu ki dedim sizce olurmu
Dilbur Ebru2403 canım onlar doktor bilinçli Bi şekilde yapıyolar illa bişey yapacaksan gıdıklamış gibi yap karnını bence çok fazla elleme
Ebru2403 Dilbur doğru diyorsunuz neyse daha yapmam ama bisey oldumuki diye tedirgin oluyorum yaptiklarimdan sonra
Ebru2403 Sinemarslannnn daha yapmam zaten neyse😊1 haftadır hafifçe çöktürüyorum bende uğraşıyorum bisey olmusmudur diye tedirginim
Ebru2403 Sinemarslannnn ben daha yapmam da bisey olmusmudur ki cokturduklerimden dolayı yada ne gibi şeyler olabilir ki
Ebru2403 Ssmzsh sizde mi yapıyorsunuz bende korkuyordum yapiyordum hareket etsin diye daha yapmam.zaten ama yaptıklarımdan dolayı bisey olmusmudur ki diye tedirgin oldum
3evlat1anne Ebru2403 geçen kontrolde doktorun odasında hafiften ovuyordum doktor uyardı doğumu tetikliyor sakın yapma biz onu doğumda rahım harekete geçsin diye bilerek yapıyoruz dedi bence yapmayın