gulumse0611 Sezeryan sonrası oluşan göbek nasıl gider kaç günde tam dikişlerin üzerinde sarkıyo o yüzden çok acıtıyo nasıl bir çözüm buldunuz altı gün oldu hala canım çok yanıyo özellikle ilk neşter vurulan yer çok acıyo hala
turansmom1 gulumse0611 kilotlu korse aldım ben sadece kalça ve bel. Onu bulamadan önce şalla sardım bir iki gün canım yanmasın diye, sadece karın ve bel korseside olur☺ Sinemarslannnn
demet1e gulumse0611 doktorum tekrar pansuman yapıp bant yapıştırdı göbeğin üstüne düşüyor acımasın diye sizde tekrar bant yapıştırtın doktorunuza isterseniz tekrar.
gulumse0611 demet1e işte bnmde göbdğim üsrüne düştükçe canım yanıyo nasıl bant yapıştırdı açık kalması gerek dedi bana
demet1e gulumse0611 koruyucu bant çekti tekrar doğumdan sonra yapıştırdığımdan su geçirmez olandan . Bir hafta sonra evde çıkartırsın dedi.
gulumse0611 demet1e ben onu aldım banyoda kullanıyorum ama onun faydası yokki bnm üstünde kocaman silindir şeklinde göbek var aşağıya baskı yaptıkça çok acıyo
demet1e gulumse0611 en güzeli korse kullanmaya başla istersen . Doktora sordum ben 7. Günümde artık korse takayım mı diye takabilirsin dedi .
turansmom1 banudagli bant çıktıktan sonra kullanmaya basladım ben ama o dediğin acınin karnının sarkan yeriyle alakası olduğunu sanmıyorum canım. Bende o acı olmuştu zamanla geçiyor 10 güne falan benim suan hic acı yok 20 günlük anneyim☺
L183 banudagli ertesi günü kullandım medicalden aldı eşim sezeryan için oldugunu söyledi ona uygun verdiler