Aygndnc Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır sürekli burun kanaması yaşıyorum birden burnumdan kan akıyor 2-3 dakika sürüyor ve sonra geçiyor günde 2 kereye çıktı şimdi de hamilelikte olabileceğini söylüyorlar yaşayan var mı ?
Guneskiz Aygndnc 3. Aydan itibaren azar azar yaşıyorum şuan 6 aylık olduk hala oluyor ara sıra vücuttaki fazla kan çatlayan birin damarlarından çıkıyor
Aliasaff Aygndnc 38. Haftam hala kanıyor canm ama kontrole gittim Doğumla alakası yok dedi strese bağlı kılcal damarların çatlamış dedi kılcal damarlarımı yaktı şuan tekrar gidemem çünkü çok çok acı bir durumdu doğururum Bidaha gidersem yani
Asli91 Aygndnc tansiyondan da olabilir sakın ihmal etme.Korkutmak istemem ama bi yakınımda oldu kadına kız çocuğunda burun kanar filan dediler meğer tansiyonu yükseliyomuş bebeğini kaybetti.Mutlaka doktoruna görün.
Aygndnc Aliasaff bana da KBB ye görün clexcan kullanıyorsun kılcal damarların incelmiş olabilir dediler yakma işlemi nasıl oluyor 🤔
Aliasaff Aygndnc bi kamerayla gözlerinin uç kısmına kadar burnunun en dibine büyük bir kibrit geçiriyor ve o kadar yakıcı ki bütün gün gözlerim yaşardı çektiğim acıya değmedi bidaha kanamaz dedi sonra 1 ay geçti yine kanamaya devam etti diğer burun deliğim de kanıyor artık
Aygndnc Aliasaff kemik eğriliği ve sinüste kist vardı benim ondan olabilir dedi bir krem verdi gece yatmadan mercimek kadar sık iki burun deligine rahatlatır ama ameliyat şart dedi