esengl_ Kizlar yorgan diktirecegim ilerde kullanmak için ama bebeğim için hangisi sağlıklı olur bilemedim yün mü pamuk mu sizler nasıl aldiniz 😐
Astadavistabeybi esengl_ ben hazır elyaf aldım canım yün ağır olur diye bir de benim yıkatma imkanım yok yıkamacılqr almıyor apartmanda da yıkayamam diye
L183 esengl_ hazır yün yorganlar var makinede yıkanabilen onları al bence hem hafif hem pratik ama bence şimdiden alma derim ben aldım hiç kullanmadım devamlı uyku tulumu giyiyor üstünü çok açtıgı için
esengl_ Astadavistabeybi pamuk öneren çok kişi oldu çevremde yün için ağır ve kokar dediler elyaf i ilk duydum sicak tutar mı o
Astadavistabeybi esengl_ acaba ben yanlış mı yazdım 🥰hazır yorgan aldım ama kalın olanlarından yün de olabilir 🤷🏻♀️😁
Minikmucizem6119 esengl_ niye koksun güzelce yıkanıp temizlendikten sonra çok sağlıklı yün. Ben yün yaptırdım. Elyaf da kışın bebek üşür. Temizlemek ve yapımı zor geldiği için elyaf alan çok oluyor ama sağlık için düşünüyor iseniz kesinlikle yün
Duygu-Y Anne yanı beşik için elyaf yorgan aldım. Tabi ilk zamanlar kullanmak için değil daha sonrası için . 2-3 yaşına kadar o beşikte yatabilecek diye. Odasına da ikea divan aldım onun içinde yün yorgan aldım. Eviniz soğuk olmuyorsa yün ağır gelebilir bence
esengl_ Duygu-Y evim kaloriferli pamuk düşündüm bende ama elyaf Yorgan nasıl bilemedim. Şuan değilde bir yaşından sonra kullanır anne yani için
esengl_ Astadavistabeybi kalınsa yün dur büyük ihtimal yün yorganlar daha pahalı oluyor birde kaz tüyü önerdiler ama onlar da ooo uçuk fiyat biz kay tüyünde mi büyüdük dmi😁😁
Rabia30-Adem esengl_ bana kalsa pamuk alirdiim ama annem diktiği için yün yorgan dikti yastığı bile yün kızımın bakalim nasıl olucak. Bide bunun yıkaması da var tabi 😨
ysfali06 esengl_ elyaf kesinlikle almayın çok sağlıksız. Yün ya da pamuk farketmez içini az doldurduktan snra hafifte yapılır yün yorgan hem daha sağlıklı. yıkama açısından düşününce hiç kullanmadım ama pamuğu yıkaması daha kolay diyorlar yani makineye atıp yıkayıp kurutuyorlarmış şeklini bozmadan ama yünde yorganı sök yünü yıka did snra tekrar dik falan ooo uzun iş 🤷♀️
Selin59 ysfali06 sağlıksız olduğunu kim söyledi canım? Aksine çocuk uzmanları asla yün önermiyor. Ben çocuk profesörünün yanında çalışıyorum, çocuklara 1 yaşına yün kazak, hırka, yelek bile önerilmiyor. Yanlış bir bilgi bu.
ysfali06 Selin59 bnde prof açıklamalarına bakarak söyledim sağlıksız olduğunu. Birçok prof kanserojen madde içerdiği için önermiyor. Kendiniz kullandınız mı bilmiyorum ama misafirliğe gittiğimiz yerlerde kullanmak zorunda kaldık çok terletiyor insanı perişan ediyor hava almıyor çnkü sağlıksız olduğu buradan belli. 🤷♀️ Ben en azından bu açıklamalara inanıyorum. Herkesin kendi doğrusuna göre hareket eder zaten 🤗
Minnowum esengl_ yun hic bi koku vermiyor benim oglumdada yun hicbi iy gelmiyor .koku gelmesi yunun temiz yuyulmamasindan oluyor.
MehZey esengl_ ama eğer yün açma makinası varsa bulunduğunuz şehirde yünü ondan geçirip kullanırsanız pamuk gibi hafif olur. Ben döşeğim için kullandığım yünü makinadan geçirdim çok güzel oldu
Selin59 ysfali06 hangi profesör söylüyor canım bunu? Hiç duymadım ben böyle bir şey. Bebekler için önerilen 4 adet yorgan tipi var. Elyaf, bambu, pamuk, organik silikon. Yün asla bebeklerde kullanılmaz .
Ugurbocegi9876 esengl_ yün hem sağlıklı hemde ince bile olsa daha sıcak tutar ben anneme yün yaptırdım
esengl_ Ugurbocegi9876 benim de annem bana yün yorgan dikmişti nevresim i her degismemde koyun kokuyordu 😁 bende onu kullanmıyorum öyle olacak sanıyorum