Elika Mizgin2020 rabbim zorlastiriyosa güzelleştiriyrodur . Sıkma canini ve umudumu kaybetme. Bende seninle aynı yaştayım. 6 aylık evliyim bende. Ilk günden beri çocuk istiyodum daha nasip olmadı. Umutluyum ama. Inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder ❤
Mizgin2020 Elika amin canım ya ben 13 aylık evliyim evlendigimizden beri istiyor eşim de bende ama olmuyor
Elika Mizgin2020 inşallah nasip olur hepimize evlat sahibi olmak. Bizi neyin beklediğini bilemeyiz. Herşey Allah’tan deyip hayırlısını beklemek düşer bize
Beety26 Mizgin2020 olucakk bende olmuyor diye kotu oluyorsum esiminde 38 yasi varr en cokta onu dusunuyprsum benden 12 yas buyukkj… ben bacardimsaa siz daha kolay bacararsizz ben adet duzenaligmde vardi ayni zamabda
Elika Adet oldum bugün. 21 de olması gerekiyordu gecikti. Ama adetim.biraz farklı bu sefer. Çok az neredeyse lekeleme.seklinde diyebileceğim bir kanamam var
bebeklerim_ Berfin2121 galiba eveeeet 😍 testim pozitif çıktı dün yaptım yarın sabah doktora gidiyorum inşallah her şey yolundadır ❣️❣️ Allah herkese istediği zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallah
bebeklerim_ Mizgin2020 amiiiin inşallaah 🙏🏻🙏🏻 darısı senin de başına canım ben bu ay hiç takmadım oldu inşallah. Bence işin sırrı düşünmeyip stres yapmamak🙏🏻🙏🏻
bebeklerim_ Berfin2121 eveet ilk amin teşekkür ederiim 🙏🏻😍 bakalım yarın doktora gidicez inşallah her şey yolundadır 🙏🏻
bebeklerim_ Deletedmom59 amiin herkesinki sağlıkla gelsin isteyen herkese istediği zamanda sağlıkla hayırlısıyla versin Allah 🙏🏻😍