Şuan 39 haftalık hamileyim ve geçen 2 hafta boyunca, kişilerle karantinada kaldım temaslı olduğum için.Bu sure içinde bende de boğaz ağrısı, burun akıntısı tat koku kaybı oldu. Ama bana test yapmadılar, bende istemedim zaten kesin pozitifim ve karantinadayim diye. Neyse dün karantinam bitti ve ozeldeki doktoruma gittim. Doktor bebeğin kafasının aşağıda olduğunu ama doğum kanalından çok uzak olduğunu yani yukarda olduğunu söyledi ve muhtemelen sezaryen olacak haftaya kadar bekleyelim dedi. Sonra kan testi istedi korona için. Kan testinde pozitif çıktım ama bu bu kan testi şuan kovid pozitif olduğumuzun gostergesi değil, yani kan testleri şunu söylüyor sen bu hastalığı geçirdin ve hastalığa karşı savaşçı hücrelerin var. Neyse bunun pozitif çıkacağını biliyordum zaten. Sonra burundan boğazdan suruntu testi istedi. Onunda sonucu çıktı bu sabah ve negatif. Doktor bana diyor ki sen korona gecirdigin ve öksürdugun için normal doğum yapamazsın. Öksürüyorum ama cok hafif hani gıcık şeklinde, haftaya kadar geçer bile yani. E negatif ciktim neden normal doğum yapamicam diyorum, zaten bebeğin kafası yeteri kadar aşağıda değil kolay kolay inmez diyor.
Allah askina son haftalarda bebeği doğum kanalına giren oldu mu bu ilk sorum.
İkinci olarak korona geçirdim diye sezaryen olma zorunluluğum var mı biliyor musunuz. Ona göre doktor degistiricem çünkü, çok sinirlerimi bozdu