prensesannesii_ Emn_Akbnr bende çok kararsız isim konusunda şuan aklımda olan Aysima elizan Ahsen nazenin var karar vermek çok zor
Dareyn Emn_Akbnr Hifa Hafsa İsimlerine bayılıyorum ❤️ Cinsiyetini bilmiyoruz tabiii ama kızım olırsa Hafsa Meryem ya da Hifa Aişe koymak çok istiyorum 💜
haziranin25i Biz ilk başta Alvina dedik sonra Güneş ve Bade ye döndü. En son babası Alya olsun dedi ve Alya ismine karar verip hastane çıkışı kapı süsü herseyini yaptırdık 💕🤭
Emn_Akbnr Valla tabiki tercihim modern bi isim ve kesinlikle Türkçe kökenli olsun aslında var aklımda bibkac ama esimi ikna edemiyorum Birce, Beliz favorim ama işte malum eşim onay vermediği için altarnetif ariyirum
haziranin25i Emn_Akbnr 28+3 deyiz biz 13+3 de doktorumuzun cinsiyet konusunda emin olmasıyla beraber isim arayışımız başladı 🤭
Gamze_34 Yani manevi isim istersen elif ve zeynep favorim. melike ve eda olabilir modern istersen ipek inci ada defne olabilir.
Emn_Akbnr İpek çok güzel ama çok yakın akrabamizda var. Sanki bütün isimleri herkes benden önce almış isim kalmamış gibi hissediyorum. Bide sulalede olanı koyunca aaa bak bizden özendiler modu zaten beni sinir ediyo. Çok teşekkür ederim sanada canim
Emn_Akbnr haziranin25i ay ne güzel bizim hep erkek dediler ilklerde 6 aylıkken kız olduğunu öğrendik detaylı usgde