Meltemm123 Arkadaşlar lütfen yardım edin 9 haftalık gebeyim burnum aşırı tıkalı doktorum illadin.verdi ama geçmedi napmam gerek 😔😔
SemihDamlaDalan Meltemm123 canım benimde çok tıkanıyor bende deniz suyu oksijenli burun spreyi aldım iyi geliyor sende dene istersen ortinarural ismi
Beste2 Meltemm123 merhaba aynı sorun bende de var. En güzeli tuzlu ve karbonatlı su yapmanı tavsiye ederim çok güzel açıyor burun tıkanıklığını. Vicks de kullanabilirsin ayrıca doktorum kullanabilirsin demişti bana.
Meltemm123 SemihDamlaDalan bi zararı olurmu kuzum gebelikte illadin diye sprey kullandım doktor 5 günden sonra bırak dedi ve geçmedi çok kötüyüm sana doktor mu önerdi
Meltemm123 SemihDamlaDalan ortınatura diye varmış kuzum sprey hangisi net olarak hepsini yazarmısın ben bulamadım
SemihDamlaDalan Meltemm123 evet sordum kullanabilirsin dedi eczanedekilere de sordum bunu önerdiler rahatlıkla kullanabilirsin☺
Meltemm123 SemihDamlaDalan canm net olarak ismini yazsana bana ben eczane gittim sordum öyle ilaç Yok dedi alamadım