Merhaba arkadaşlar 4 gün önce doğum yaptım suyum geldi gece hastaneye gittim eve göndermediler bebek için. Ne sanci ne de açılma vardı gece 3 ten 9 a kadar bekledik. 9 da alt taraftan suni sancı gibi açılma olsun diye ilaç verdiler oda 2 3 gibi etkisini gösterdi çok canım yandı çok sanci çektim o acıya göre açılma yine olmadı bu yüzden sezeryan istedim eşim onay vermedi 3 ten 7 ye kadar sadece 3 cm oldu ama ben mahvoldum eşim yanımdaydi suyun altına girdim belime sıcak suyu tuttu sancı dakikada geliyo geldikçe eğildim öyle geçmesini bekledim ebe geldi ve yarım saatte açılmam 3 ten 10 olmuştu ve hemen doğum oldu bana kalsa sezeryan yapicaktim aglayarak yalvardım beni kurtarın diye ama iyiki eşim onay vermemiş göbeğim gitti sayilir suni sancı daha ağırmİş ama öyle böyle oluyo benim gece 3 te yatısım yapilDi ertesi gün 8 de doğum oldu korkunç geliyo kulağa ama şuan dua ediyorum eşime iyiki beni normal için zorlamış hiçbir acım agrim yok. eşim ben sancı çekerken başımda yasin okudu ben yatağa yattıkca ben kalktığımda da sıcak suya soktu beni belime tuttu ikisininde cok buyuk faydasının olduğunu düşünüyorum çünkü yasin bitti ve amin dediğinde bende ikinma istegi oldu hemşirelerı çağırdım ve hemen doğuma aldılar bebeğin kafasını görüp. Fatma ana eli otunuda yaptım ve doğumun devlet hastanesinde oldu ben o kadar sıkıntı çıkarttım ki eşimin yanımda olmasına bu yüzden izin verdiler özele gidip sezeryan olmamam için korkmayın ve normal doğum yapın 4 günde göbeğim gitti sayılır 😍