Papatya-kalpli Ben 31. Haftama girdim ilk gebeliğim ve biraz fazla stresliyim sizce bebeğimin çantasını ne zaman hazırlamalıyım ? Bebeğin genel eksikleri olmazsa olmazları nelerdir? Çantama neler katmalıyım bana yardımcı olur musunun lütfennn
esloka Papatya-kalpli youtup da videolar var izleyerek karar verebilirsin ne eksik ne fazla gereksiz diye artık hazırlamalısın agırlastıkca zor oluyor hemde vakit varken seçerek beğenerek aceleye getirmeden alma imkanın olacak
YavuzCagan Papatya-kalpli 33 haftama gırdım dün gece hazırladım bugun nst dıye geldım ve yarın sezeryana alınıyorum kalp rıtmı dusmeye baslamıs bebegımın vakıt kaybetmeyen hazırlayın derım
busrasentas Papatya-kalpli en geç 34 de eksikleri bitirip hazırlamalısınız çünkü son zamanlarda insanın hiçbirşey yapası gelmiyor ağırlıktan🤷🏼♀️
Papatya-kalpli esloka aynen öyle aslında şuanda bile o kadar kasık agrım var ki çoğu zaman uzandıgım yerden kalkamıyorum teşekkür ederim bilgi için 😊🙏🏻
esloka Papatya-kalpli ben suan 38 deyim bende 27 de falan hazırladım halimi bi görsen biri su istese ağlayasım geliyor
Papatya-kalpli esloka sanki hakaret ediyorlar gibime geliyor eşim bazen birşey istiyor ben kalkana kadar adam vazgeçiyor tamam canım sen otur ben getirirm diyor yanı ılla görmesi lazım zor kalktıgımı sanki bazen etrafımızdakı ınsanlar hamıle oldugumuzu unutuyor gıbıme geliyor
Beygova34 Bende 31e yeni girdim ama eksiklerimiz olduğu için çantayı hazırlamadım geç kaldı mi kızlar acaba
Papatya-kalpli Beygova34 bılmıyorum kı ama benım doktorum aralıgın 20snden sonra doğumu bekleyebılırız dedı o yuzden sımdı hazırlamak mantıklı bence
Papatya-kalpli YavuzCagan ay Rabbım bir nefeste kurtarsın ınşAllah sağlıkla kucagınıza almayı nasıb etsın 🙏🏻
ipekipek Bende bugün 32+0 dayım geçen hafta hazırladım ne olur ne olmaz, sadece ufak bir kaç eksik kaldı o kadar ama acil bur durumda hazır. Buradaki bir bayan 32. haftada bir anda suyum geldi doğuma alınıyorum yazmıştı o gün korktmuştum :)
Papatya-kalpli ipekipek davetsiz misafir işte ne zaman geleceği belli olmuyor kı erkenden hazırlamakta fayda var 🤗