Mrv24orn 39 olduk bgun ama hala tik yok ogleden sonra doktora gidiczz ins guzel seyler sylerr :)) zaten kizimnda gelecgi yok gbii icerde rahat😅
Hanifesimsek Mrv24orn bizde 39+1 benim oğluşumda yerinde çok rahat ki gelmek istemiyor benimde öğleden sonra kontrolüm var çok özledim gidip görmek istiyorum bir an önce 😂
Naturelmom Mrv24orn 2 gün sonra 39 oluyorum bende 😁 Bugün 11.11.20 doğmak için güzel bir gün kızım bugün gel falan diyorum ama hiç gelesi yok 😁
istanbul3434 Hayirli saglikli dogumlar diliyorum insallah kolaycacik saglikla kucaklarsiniz mis kokulu yavrularinizi🥰 doguma girdiginizde siz de sizden sonrakiler icin dua edin olur mu🥰 26 haftadan sevgiler🤭
Nursahcan Bizim de son 22 gün ama zaman gecmek bilmiyor sanırım o kadr beklemicsk gibi benim oğlan 🥰😂
Prenses58 Mrv24orn sorma ya benimde öyle nst de sancı yok evde bel ağrısı kasık ağrısı çok fena olacak bu kasım bebeleri
58Vildan Mrv24orn zorlama benimki dogum sırasında kanala indi 😅 ben çok sey yapmıştım ama inatçılık anne karnında oluşuyor sanırım 😅
58Vildan Ah ah ilk oğlum ilk oğlum diyip duruyorum ama bilemiyorum bu nasıl olacak😅 ama bildiğim bişey var ne merdiven çıkarım artık nede çömelerek yer silerim 😅😅😅 Allah kolaylık versin hepimize 😅
Mrv24orn 58Vildan bzmkide ineck gbi dgl snki😅😅 anlasilan oki ben 19 kasimda suni sanciyi yiyecem kacisim yok💁♀️💁♀️💁♀️😅
58Vildan Mrv24orn o suniyi yemeyen çok az kişi var ya inşallah kolay dogumlar anlatırız her birimiz ne diyim 😅😅