esraolgun Vosvolicee hadi inşallah Allah kolaylıklar versin bir solukta inşallah ❤️ dua etmeyi unutmayın kabul olur derler ne muradınız varsa edin ❤️
Acemianne27 Vosvolicee Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin canım bizleri de dualarında unutma 🌸
Sevdakocccc Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah bu postu görür görmez bi anda içime huzur doğdu nasıl mutlu oldum🥰
Vosvolicee Sevdakocccc sağol kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 Rabbim hepimizi bi avazda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Fskah-42 Rabbim sağlıklı şekilde kucagina almayi nasip etsin darısı bizlerin başına dua et bizler icinde 🤗Allahim bir açmazda kurtarsin isallah
Mceylanmz Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah 😊ne yapmam gerekiyor yazmışsın kızlar hemn sıcak su hazırlayın dogurtuyoruz seni 😂😂😂😂😂doktora git sen bence 😊
Merve1656 Vosvolicee ya aynıyız bende 38+3um kasık bel ağrım var nst de 75 lere çıktı dün kontrolde sancım, ama gelmiyor tık yok 😒😣
Aytul048 Öncelikle sakin ol ılık bir duş al ve doktorunla mutlaka görüş sağ salim kucagına alırsın inşallah 🙏🏻
baby26 Ay hiç deme ya ben de cuma 39 olacağım dün postu gördüm gelmeye niyeti yok diye benim de zerre belirtim yok çünkü sabah görünce çok şaşırdım vakit gelince geliyorlar demekki sağlıkla gelsin 💗🥰
Naturelmom Vosvolicee yaa sağ salim gelsinn 38+5 benimde dün bende yazmıştım gelen giden yok diye hala da yok ya gelen giden😁