mavibahar Azraaaa ilk kalp atımı 182. Sanırım 2 hafta sonra falandı 176. Aslında 140 üstü kız diyorlar ama ilk bebeğimin ilk kalp atımı 196 idi ve erkekti 🤷🏻♀️ Anlamadım vallahi ben 🤭🤭
2miniginannesi Bende 13+4deyim cuma günü kontrolüm var çok merak ediyorum inşallah belli olur cinsiyeti
12345baby Bende şuan 14+1 oldum 12 haftalıkken göstermedi haftaya salı doktor kontrolüm var belli olur inşallah allah hepimize sağlıklı evlatlar versin 🤲🏻
Esranurr 13+5 dun kontrolde erkege benzetildi baklm degismese erkek bekliyoruz hayirli saglikli bir evlat olsun insallah
minikbaby06 Azraaaa 13+4 teyiz ikili test yapılırken erkeğe benziyor ama kesin birşey diyemem dedi bakalım birdahaki randevumuza kesinleşir heralde 😊
Busra_0738 minikbaby06 erkektir o zaman benimde ilk hamileliğimde ikili testte erkek gibi dedi erkek oldu 😊 saglıklı olsunda inşallah elbet ögrenicez ama insan merak ediyor
Dilarraa Azraaaa 13 haftalıkken gittim ama belli değildi haftaya 15 olcaz inşallah gitmeyi düşünüyorum
minikbaby06 Busra_0738 dediğiniz gibi sağlıklı olsun da doğumda da öğrenmeye razıyım cinsiyetini hiç önemi yok 😊
ebruakyuz22 Azraaaa normalde 12. Haftada belli oluyor ben 2 kızımda 12. Haftada öğrendim şimdi 15+3üm yarın gidicem inşallah öğreniriz 🙏
Hann Tam 14 haftalıkken gittim cuma günü 18 den sonra belli olur dedi. Bende randevuyu 19. haftaya aldım işimi garantiye almak icin 😅