Sevcus kbbrra69 bende kız Bebek görmüştüm oğlum oldu ilk bebeğimde ikincide sürekli pişmiş et gördüm rüya tabirlerinde kız bebek yazıyordu kızım olcak nasipse 🥰
gkcy kbbrra69 ben bi hafta kız görüyorum bir hafta erkek bir hafta ikiz bir hafta tek bir hafta üçüz 😂 acaba hangisi tutar 😂
kbbrra69 Nesrincente kızımda kız gördüm kız oldu. Ama bu hamilleligimde erkek hissediyorum bakalım ne olcak😂heyecan dorukta🤗
Nesrincente kbbrra69 inanır mısın ben hamılelgımın en basından beri o kadar yogun kız hıssedıyordum kı erkek yok olamaz gıbı ne alakaysa yani bılmıyorum cok asırı yogun kızdı yani ama erkek bı bebegım olacak neden o kadar yogun kız hıssettım hıc blmıyrm 🤷♀️😊😊
Seymaplyrl kbbrra69 bende rüyamda kızım olacağını görmüştüm hatta ismini bile koyuyorduk en baştan beri de kız gibi hissediyordum ama erkek olacağını öğrendim canım hatta o kadar kıza alıştırmışım ki kendimi doktor erkek deyince bayağı şaşırmıştım🤣🤣😂😂
MiranEfeninannesi kbbrra69 Bende çok güzel bir kız bebek görmüştüm hala daha öyle aklımda ki yolda görsem buydu derim. Eli, yüzü, gözü herşeyiyle aklımda. Biraz kız çocuk hevesim vardı sanırım ondan. Şuan 27 haftalığım oğlumu bekliyorum 😊
1Esraaaaaa kbbrra69 bende ilk çocuğumda kız gördüm erkek oldu şimdi 35 haftalık hamileyim erkek görmüştüm Buda kız oldu 🤣🤣