merve0128 Oksapar 4000 lik İstanbul da genel olarak depolarda kalmamış bulan var mı enox sordum oda yokmuş covid tedavisinde kullanıldığı için 24+4 teyim ve 37. Haftaya kadar kullanmam gerek çaresizlik ne kötü 🤦♀️
Pinar_ayaz_47 merve0128 evet bende korona geçirdim kullanıyorum şuan Bursa’da yaşıyorum inşallah bulursun
Gzlgzl merve0128 neresindesiniz İstanbul’un arkadaşlarım alıyor ve depolanmış eczaneler var iletişime geçirebilirim sizi
Fatma3447 merve0128 canım yoksa hastaneden işte kesinilke bul bak ben erken doğum yaptım bebeğim herşeyden önce Allah korudu ve oksapar birgün bile unutma kesinlikle bul
Suzii-90 merve0128 clexane da kullanabilirsin canım hiçbiri yokmuymuş hiborda kullanılıyo sanırım birinden biri vardır mutlaka doktoruna sor istersen canım oluyo onlardan birini kullan
Denizzmomm Pinar_ayaz_47 kuzum bende covidim bugun 8.gunum doktor 2 gun önce acilde bana da yazdı . Bir tane vuruldum dun aksam ama korkuyorum bebege zararı olurmu diye ödüm kopuyor .. bazı yerlerde bebege zararlı oldugunu yazmıslardı hani bir sıkıntınyoksa bile kullanırsak bebege zarar verirmi çnki acil doktor u idi guvenemedim
Gzlgzl merve0128 rica ederim eger gitme şansın varsa ecz isminde öğrenirim sana artık covid zor geçiyor ⅔ pozitif alan var demek bu iğneye yoğunlastılar
merve0128 Gzlgzl çok zor ya daha fazla üretmeleri gereken bir ilaç üretmeyip bizi bu hallere sokuyorlar ya
Gzlgzl merve0128 sorma crinone jel mahvolduk bulana kadar aramadık sehır kalmadıydı şimdi bu dur isimlerini hemen öğreniyorum
Gzlgzl merve0128 İstanbul eczanesi büyüklerde varmıs canım biri bu avaroğlu eczanesi sipahi eczanesi orda çökmüş
merve0128 Gzlgzl tamam canım eşim burda da araştırıyor inşallah burda buluruz da o kadar uzağa gitmeye gerek kalmaz