Abece 39+3 oldu ne nişan ne açılma çok az sancı geliyor arada bir o kadar 🤷🏻♀️🤭 ne zaman doğcak canım oğlum 🙄🙄 Açılma olması için squat yapiyorum yürüyorum hurma yiyorum ama tık yok 🤷🏻♀️ baska neler yapabilirim acaba önerisi olan var mı 🙄
1zeynepelif Abece 40+1 olduk bende doğuramayanlardanım 😁 39+6 da 1 cm açılmam vardı suni sancı önerdi doktorum ama ben evde sancımın gelmesini bekliyorum. Dün gece nişanım geldi. sancılarım hafif ama artmasını bekliyorum 😒 inşaAllah en kısa zamanda kolay doğumlarımız olur
Prensesannesiesma 40+3 bekliyorum bende üstelik doktorum da yok devlet hastanesin de muayne oluyorum doktorum 1 hafta geliyor sonra 15 20 gün olmuyor haftaya salı günü hastane de yarın farklı bir doktora randevu aldım gidicem bakalım
Abece Prensesannesiesma devlet hastaneleri şuan çok sıkıntılı başta ben de devlete başlamıstım ama değistirdim mecburen sonradan doktor yok randevu yok her yer viruslu insan dolu 🤦🏻♀️ Allah hepimizi bi avazda kurtarsın insallah 🙏🏻🙏🏻
Prensesannesiesma Abece haklısın canım ama ne yazık ki başka çaremiz yok herkesin maddi durumu uygun olmuyor Rabbim büyüktür hayırlısı bakalım.
Hacr27 1zeynepelif biz 36 haftalık olduk nişan gelmesi nasıl oluyor ilk gebeliğim pek bı bilgisizim de 😊
Abece 1zeynepelif hareketleri azaldi son 2 gundur doktor kanala giriyor o yuzden dedi cok fazla kasılma oluyor ama oyle tekmesi falan pek olmuyor artik
Abece Hacr27 nişan gelmesini ben de henuz yaşamadim ama kahverengi lekelenme oluyormuş ebe öyle dedi bana
1zeynepelif Hacr27 benim de ilk canım yaşayarak öğreniyorum 😁 akıntı gibi ama kahverengi geldi bende. Herkeste Farklı olabilirmiş
1zeynepelif Abece benim bebeğim de daha güçlü ama nadir tekmeler atmaya başladı. Hareketleri eskisi gibi değil