mervealif Selam kızlar 11. Haftamdayım . Kusmaların azalacağını hatta biteceğini söylüyordu çevremdeki herkes ama benimki giderek dahada artıyor ne yesem çıkartıyorum . Bu durumu yaşayan var mı ? Gerçekten ne zaman düzelecek😭
SevcanahinBingl mervealif kişiye göre değişiyor ama benim 14. haftada tamamen bitti.Allah yardımcın olsun.Baharatlı acı yağlı yeme mümkün oldugunda hafif beslen ve kokulu ortamda bulunmamaya dikkat et.
Deletedmom15257 mervealif banada öyle dendi ama halen var 14 te azaldi tabi ama fYdasi yok 17 deyim halen cekiyom
Nesimee mervealif benimde 11. Haftam canım yeni yeni baslıyor sanki bulantım şuana kadar hiç yoktu sevinmiştim olmayacak galiba diyeama2 gündür fenaa
Dogankubra Ben 16 haftalik hamleyim arada kusuyorum onunda sebebi yağlı baharatlı şeyler yediğim zaman oluyor dayanamıyorum ne yapim 😂 seninde 16 haftaya kadar sürer bence ama degişede bilir herkezin öyle söylemesi yanlış bence
Kadze mervealif galiba kişiye göre değşşiyor bende 11.haftyaa hçkdr hıc yasamadım 11.hafta itibaeiyle 20 gündür mahvoldm bulantıdan bitmesi gereken yerde basladı benimde
Rasev mervealif ben 14+4 haftalikim 12haftadan sora mide bulantilar fenalasdi yemek yiyemez hale geldim
ZeynepKeke En gec 16 da biter insallaj biter dhaa uzun sürmez seni cok iyi anlıyorum bende serum alıyordum susuz kaldıgım icin ama gecti ☺☺