tnc35 Bu saatte bu başlığı açtıran şey, tam olarak bu tartışmanın adıdır 🙄 Öncelikle merhabalar, özellikle gece yatarken, sağa sola dönerken vajina bölgesinde ağrı, batma hisseden var mı acaba? Randevuma henüz var tedirgin oldum 🤦
Zehra2104 tnc35 benim de oyke canım su an 36 haftaligim. Gece kötü oluyo bi zaten. Sağa sola donmiytum çatı ağrısı deniliyor normal son ayda bebeğin başı aşağıda olduğu için baskı uyguluyo ondan yani telaş ypma. Olacak illa Cnku. Ha haftalık bu arada
Dilara1503 tnc35 26 haftadayım vajinamda değilde alt kasık bölgemde sanki birileri iğne batırıp çıkarıyor sinir uçları uyarılıyor ondan olurmuş 🙄🙄
Turnakus tnc35 aynı sıkıntı bendede var gece uykularım yok resmen acıdan sağa sola dönemiyorum 30 haftalığım ve bu ağrılar 26 da başladı doktora söyledim magnezyum verdi vücut kendini doğuma hazırlıyormuş korkulacak bişey yokmuş
tnc35 Zehra2104 Ben daha 27+6 yim canım o yüzden korktum biraz da. Erken doğum riskim de yok ama erken doğum belirtisi vs olabilir mi diye düşünmeye başladım çok rahatsız ediyor çünkü
Ebrubaydarr Dilara1503 benim de böyle bir ağrım var hareket etmem kısıtlanıyor resmen bebek büyüdüğü için böyle oluyor diye düşünüyorum bugün kontrolüm var umarım korkulacak bir şey değildir 🙏🏻
tnc35 Dilara1503 Bende aynılarını vajinada hissediyorum işte canım. İnşallah bir şey çıkmaz hiçbirimizin 🙏
tnc35 Ebrubaydarr Evet inşallah bebek büyüdüğü içindir canım, inşallah korkulacak bir şey değildir doktoruna sorarsan buraya yazar mısın rica etsem 😊
Zehra2104 tnc35 benim de o haftalarda ara ara oluyordu su an çok daha yoğun kontrole gidince doktoruna sor yine bana normal demişti doktirum
tnc35 Fskah-42 Bende öyle yapıyorum canım bacak arama karnımın altına belime her tarafım yastık 😂 ama yine oluyor yatarken özellikle anlamadım 🤦
Fskah-42 tnc35 çatı komiklerin dogum icin hazırlıyor kendini ben 32 haftadan beri çekiyorum o sancıyı isallah gecer 🤷♀️
Yasemin301 tnc35 benim 23.haftamda basladi suan 27 hala devam😊 endiselenmeyin ama doktoroda gidin tabi ki