Mirzabg278 Ayrıntılı ultrason için doktora gidicem ama önceden bilgi vermek gerekiyor mu yoksa o an gidildiğinde istediğimi söylediğimde alırlar mı ayrıntılı ultrason a
Busra34ybg Mirzabg278 1 hafta önceden randevu Alman lazım diye biliyorum ben doktorum öyle yönlendirdi
Unlukacar Mirzabg278 canım ayrıntılı ultrason u perinatoloji bölümü yapar normalde kendi doktorunun alanı değil bebeğinin tüm organları inceleniyor
ymc0355 Önceden ara canım haftana göre tarih veriyor zaten randevusuz artık hiçbir yer bakmıyor malum virüs ben de bugün randevu aldım aratıp 1 hafta sonraya verdiler birkaç da bilgi alıyorlar
Mirzabg278 ymc0355 Araştırma Hastanesi’ne gidiyorum ben ama orda yaptirilabiliyormu yoksa özele gitmek mi gerekiyor
ymc0355 Mirzabg278 ben izmirdeyim tepecik eğitim araştırma hastanesi yapıyormuş öyle duydum diğer iki araştırma hastanesinde yapılmıyormuş burda ben özele gidiyorum canım ama devlete de gitsen randevusuz bakmıyorlar
Mirzabg278 Yoo aslında kendi doktorumdan ayın 18 inde randevum var ama gittiğimde ayrıntılı ultrason a alabilirler mi hemen diye merak ettim yoksa başka güne mi atılır diye merak işte 🤭
ymc0355 Mirzabg278 yok detaylı için yine de ayrı bir randevu alman lazım çünkü 30 dakika sürüyor en az ve dışarıdakileri de bekletemez bi de sanırım detaylıyı başka doktor yapıyor