Nursahcan Bi avazda kurtulursun inşallah dualrım senınle rabbım senı bebegıne bebegını sana bağışlasın
Ebrugur2019 Balkuzu01 rabbim kolay bir doğum nasip etsin inş sağlıcakla evladını bir avazda kucağına al dualarımız seninle
Lalesen Balkuzu01 Rabbim yardımcın olsun inşaallah bir avazda ağrısız sizisiz bir doğumun olsun inşaallah 🙏 sağlıkla kavuşun bebisinize 😊
balliuzumum Balkuzu01 Allah yardimcin olsun bir avazda olsun bende sizin gibi bugün hastaneye gidiyorum inşallah doğum ederiz
Balkuzu01 Balkuzu01 Allah hepinizden razı olsun kızlar herkese benim gibi doğum nasip etsin Doğurdum az agrım var ama o da tuzu biberi🌸🎀 hepiniz cansınız dualarınız için çok teşekkür ediyoruz😍🥰🎀🌸
Lalesen Balkuzu01 maşallah gözünüz aydın sevindim adınıza 😊 kaç kg doğdu acaba doktorum bana kilodan dolayı sezeryan önerdi de sizinde sanırım böyle bir hikâyeniz vardı nasıldı doğumunuz 🤔
Balkuzu01 Lalesen doktorun korkutmasiymis canım o.gayet saglikli bebek oldu kafasi da büyük degilmis ayrica 3.300 du ultrasonda 2 gun önce .3140 gr doğdu
Balkuzu01 Lalesen baska doktora git sen sezeryan olmaktansa normal tavsiyem bende cok korkardim normalden ama oldu bitti 👶🏻🥰
Lalesen Balkuzu01 37. Haftamda 3500 kg olduğunu söylemişti. Bakalım tekrar.normal dogum istediğimi söyliycem. Çok yırtıginiz oldu mu peki. Bana bir umut oldu sizin hikaye 😊