ea_3457 Herkese hayırlı geceler✋ Kafamda deli sorular😣 eğer ki hamilelik durumu varsa cinsel ilişki can yakar hale geliyor mu?
Biranne02 bigunanneolucak aynı beeen yemin ediyorum. Sabahın 6 sina kadar düşünüyorum. Gözüm Ağrısa hamilemiyim acaba demeye başladım o dereceye geldim keşke böyle yapmasak
123789 bigunanneolucak olsun canım içini ferah tut ve fazla düşünmemeye çalış gebelik düşününce hemen olsun istiyorsun ama bebiş geleceği zamanı biliyor her zaman en kısa zamanda da isteğin gerçekleşir inşallah
Ayseguldemir bigunanneolucak ben seni çok iyi anlıyorum 😌 ben akşam yatabiliyorum ama gecenin bi vakti kalkıp bi saat düşünüyorum sonra tekrar uyuyorum kaç gündür. Dün seninle konuşmuştuk dimi yumurtlamalarımız çok yakındı
bigunanneolucak Ayseguldemir evet canım , yaşayan anlıyor zaten anca bugün test yapıcam ama negatifte cıksa yapıcam :))
Ayseguldemir bigunanneolucak 😂😂 tamam hemen haber ver çok merak ediyorumm ben de belki yaparım benimki de bi işe gitsin gidip test alıcam daha 😁
ea_3457 Asel05 silinmiş bende bilen vardır diye sormuştum internette araştırdım ilk zamanlar bide hamileliğin son zamanları acı hissedilebiliyormuş 😊
Ayseguldemir bigunanneolucak benimki de hala uzanmış keyif yapıyor 😂😂 hava çok yağmurlu geç gidecek galiba 🤦🏼♀️