Zeynep_m_y Arkadaşlar bugün akşam birden grip oldum tat falan alamıyorum burnum tıkandı bugün sağlık ocağında kontrolum vardı 36 haftalık hamileyim acaba virüs falan mi bulasti bulaşmış olsada bukadar çabuk etkisini gösterir mi ?
Busra34ybg Zeynep_m_y covid 3 ile 14 gün arası belirti vermeye başlar ki grip belirtileri ile aynı korkma ama her ihtimale karşılık test yaptır inşallah bisey çıkmaz 2 hafta önce yengem de aynı belirtileri yaşadı covid sandık şükür ki sadede gripmiş test sonucu negatif çıktı
Zeynep_m_y gulbay90 dogumada az kaldı ya inşallah yoktur stres oldum iyicee bide 4 yaşında oğlum var 🤦🏻
Zeynep_m_y Busra34ybg ayy inşallah benimde negatiftirnyarin gidip yaptiriyim eniyisi genzim falanda yaniyo ondan korktum birazda
Busra34ybg Zeynep_m_y normal griptede burnumuz kapandığı içi tat alamıyoruz öyle düşün bide kovidin başka belirtileri de var kas eklem ağrıları ateş kuru öksürük gibi bunlar da var mı önemli inşallah negatif çıkar ne kadar dikkat etsekte bulaşıyor rabbim korusun cümlemizi
Zeynep_m_y Busra34ybg amin inşaallah rabbim herkesi korusun. Ya i ateş öksürük vs. Yok ama bacaklarımda sizi var oda hamileliktendir diye düşünüyorum son aylarimda arada sizliyo öyle geceleri
Zeynep_m_y 18122020 Allah şifa versin biran önce atlatirsiniz inşallah bende bugün test verdim bakalım ne cikicak sonuç inşallah negatif çıkar